אם אפשר תמונות שקשורות לחג הפסח.
ילדות מנקות עם שואב אבק, מטאטאות, שומרות על הילדים, מתכופפות מתחת לספה, מסדרות, שוטפות, מקרצפות וכ'ו...
תודה ענקית!
אני צריכה בדחיפות למודעה של חברותות לימוד
תמונה כזו רק של 2 ילדים לומדים במקום אבא ובן
יש מישהו שיכול ליצור?
תודה רבה רבה!!!
צפה בקובץ המצורף 1930266
וואו מדהים!!
בשמחהוואו מדהים!!
תודה רבה רבה!
מתוק
סורי אבל אני חושבת שיותר לא לעניין להעיר כזה דבר זה עושה יותר חילול השם...התנועה שהילדות עושות ממש מזכירה תפילה של נוצרים... זה ממש לא לענין
אלופהABCs קולאז'
צפה בקובץ המצורף 1736405
סליחה אם נשמעתי פוגעת לפעמים אני מזדעזעת עד ש...סורי אבל אני חושבת שיותר לא לעניין להעיר כזה דבר זה עושה יותר חילול השם...
אלופה![]()
גרבי רגל אין סכוי.
אם את רוצה בקנבה כשאני כותבת בנות עם גרביונים לפעמים הוא נותן לי גרביון רגל אבל עכשיו נגמרו לי הקרדיטים אז אני לא יכולה ליצור כרגע...עדיף לי שכן יהיה צנוע..
אם אפשר גרבי רגל אבל שיראו שזה גרביים אז גם אפשר
וואו מהמם!!זיפ עם כל התמונות בהודעה הבאה
הילדה עם הארנבת ממש יפה (כמובן גם התמונה השנייה אבל זה מהמם), יש לך אפשרות ליצור עוד תמונות שלה, אולי במעגל השנה או משהו? אני אוהבת את הסגנון ציור ואם את לא יכולה אשמח לדעת איפה את עושה את הסוג הזה שאני אעשה את זה אם אפשר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים