- הוסף לסימניות
- #1,641
אם אפשר בבקשה,
תלמידה עם תלבושת כחול תכלת, מתוקה, עם שיער בלונדיני אסוף לצה,
ועל הראש כתר נסיכה,
מאחוריה ברקע ארמון נסיכותי וחלומי,
הכל בסגנון צבעי מים כזה:
תודה רבה מראש!! אין מילים!
צפה בקובץ המצורף 1746157
אם אפשר בבקשה,
תלמידה עם תלבושת כחול תכלת, מתוקה, עם שיער בלונדיני אסוף לצה,
ועל הראש כתר נסיכה,
מאחוריה ברקע ארמון נסיכותי וחלומי,
הכל בסגנון צבעי מים כזה:
תודה רבה מראש!! אין מילים!
צפה בקובץ המצורף 1746157
שלום ! אשמח לאותו סגנון של איור לילדה שמגיעה לבית הספר בשלוש אופציות עם שיער מבולגן ,מסודרת ושיער אסוף ,ואופציה שלישת מסודרת אבל עם חולצה מקומטת ומלוכלכת תודה !
אשמח לתמונות שקשורות לחג השבועות.
ילדות קטנות קוטפות פרחים בשדה,
ילדות מקשות את הבית בפרחים,
ילדות אוכלות מאכלי חלב וכדומה.
אפשר בזיפ את כל התמונות? תודהההה
אפשר בזיפ את כל התמונות? תודהההה
מבחינתי כן, אין לי מושג לגבי זכויות היוצרים של הכלי בו יצרתי את התמונה.מדהים! אין מילים!!! עושה לי חשק ללמוד AI, האם ניתן להשתמש בתמונות לעיתון שלי? (משהו קטן בלונדון )תודה
??אני צריכה רקע של לימוד תורה עם מסגרת יפה
כדי להכין מכתב מהילד לאבא לחג השבועות
תודה מראש
בוקר טוב!
תודה רבה
אבל זה לא מה שהתכוונתי
אני רוצה משהו יותר מרשים
להכין עיצוב לאבא שהולך ללמוד תורה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים