- הוסף לסימניות
- #1,701
בקנבה בדקת?
בוודאי
אני עובדת רק בקאנבה
מצאתי דברים בסגנון תורכי
והבינות למיניהן (גם בקאנבה) חסומות לי....
תודה רבה רבה על מהירות ההיענות.
מעריכה מאד!!!!
בקנבה בדקת?
מה חסום לך? קנבה? https://www.canva.com/חסום לי![]()
יש אפשרות? מי יוכל לעזור לי?הייתי שמחה אם מישהי יכולה ליצור לי מספר דמויות. אני צריכה את זה בסגנון דתי (לא חרדי). ואהבתי את הסגנון של הצבעי מים.
ילד מצייר ליד שולחן
ילד בונה בקוביות
ילד שוכב לנוח על ספה קטנה
ילד מדבר עם מבוגר
ילדה קוראת ספר
ילדה אוכלת עוגיות ליד שולחן
ילדה שומעת באוזניות
ילדה מתגלשת במגלשה.
תודה רבה רבה על האשכול המדהים הזה!
ככה?
יש מצב לתמונה הזאת בשחור לבן. וכיתוב שלום כיתה א(לא קריטי הכיתוב אני יוסיף אחכ)
תודה רבה!!
כזה סוג?הייתי שמחה אם מישהי יכולה ליצור לי מספר דמויות. אני צריכה את זה בסגנון דתי (לא חרדי). ואהבתי את הסגנון של הצבעי מים.
ילד מצייר ליד שולחן
ילד בונה בקוביות
ילד מדבר עם מבוגר
ילדה קוראת ספר
ילדה שומעת באוזניות
ילדה מתגלשת במגלשה.
וואו, חמודה, ממש תודה!!
אשמח לעזור לך, אבל התמונה הצבעונית חסומה לי, רוצה להעלות שוב?וואו, חמודה, ממש תודה!!
חשבתי שחור לבן שילדה תוכל לצבוע. אם תצליחי שמח.
לא חשוב לי דווא התמונה הספציפית הזאת.אשמח לעזור לך, אבל התמונה הצבעונית חסומה לי, רוצה להעלות שוב?
תראי אם יש פה משהו מתאים עבורךהייתי שמחה אם מישהי יכולה ליצור לי מספר דמויות. אני צריכה את זה בסגנון דתי (לא חרדי). ואהבתי את הסגנון של הצבעי מים.
ילד מצייר ליד שולחן
ילד בונה בקוביות
ילד מדבר עם מבוגר
ילדה קוראת ספר
ילדה שומעת באוזניות
ילדה מתגלשת במגלשה.

עוד כמה בינתיים
אולי אמשיך פעם אחרת
הוא רצה שחור לבןהאחרונים + זיפ בנות
כרגע נגמר לי היכולת ליצור תמונות.וואו, חמודה, ממש תודה!!
חשבתי שחור לבן שילדה תוכל לצבוע. אם תצליחי שמח.
בשמחה!לא חשוב לי דווא התמונה הספציפית הזאת.
צריכה ילדה -צנועה ביד ילקוט עומדת ליד בית הספר.
בשחור לבן.
תודה ענקית
זה פשוט מושללללםםםםם!!!!!1111בשמחה!
כמה גרסאות שונות:
תודה רבה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים