- הוסף לסימניות
- #1,721
רוצה להוריד וזה חסוםעוד כמה בינתיים
אולי אמשיך פעם אחרת
אפשר בבקשה לפתוח?
תודהההההה
רוצה להוריד וזה חסוםעוד כמה בינתיים
אולי אמשיך פעם אחרת
אני לא עובדת בחברת סינוןרוצה להוריד וזה חסום
אפשר בבקשה לפתוח?
תודהההההה
פתחתי בזיפאני לא עובדת בחברת סינון
יש לך הכל בקובץ זיפ בהודעה אחת אחרי
הקרדיטים שלי מאוד מאוד מוגבלים.איזה מדהים
אוכל לכוון אותך יותר?
אני רוצה את הילדה כמו בקובץ המצורףצפה בקובץ המצורף 2039710
לפינת חשבון
לפינת בובה
כריכה לחוברת מושגים-דף a4 לאורך-אלמנטים של צורות
כריכה לחוברת שפה-כנ"ל-עם בועת דיבור
כריכה למחברת קשר
יופלה אפרסקמי כתב שיכול לעזור?
אם כן
זו הבקשה:
אני רוצה את הילדה כמו בקובץ המצורף צפה בקובץ המצורף 2039710
לפינת חשבון-להוסיף לה מספרים ברקע
לפינת בובה-משחקת עם בובות
כריכה לחוברת מושגים-דף a4 לאורך הבובה עם אלמנטים של צורות ברקע
כריכה לחוברת שפה-הבובה עם בועת דיבור
כריכה למחברת קשר
הכל עם הבובה הנמצאת בקובץ המצורף
תודה!!!!
אני פונה אליך שוביופלה אפרסק
אני ממש מחכה ליצירות המדהימות שלך...
מוכנה לנסות?
אני ממש מבקשתתתתתת
אני עושה את זה יחד עם הגננות אצלנו בגני ויזניץ
תודה אבל אשמח לתמונות צבעוניות
יש מצב לבקש שהספה או הכריות יהיו בצבע יותר חי אולי ורוד...???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים