- הוסף לסימניות
- #1,741
לי אין אפשרות כרגע, אולי מישהו אחר יכול.יש מצב לבקש שהספה או הכריות יהיו בצבע יותר חי אולי ורוד...???
לי אין אפשרות כרגע, אולי מישהו אחר יכול.יש מצב לבקש שהספה או הכריות יהיו בצבע יותר חי אולי ורוד...???
יש מצב לבקש שהספה או הכריות יהיו בצבע יותר חי אולי ורוד...???
וואו!
אפשרי בזיפ?
אפשר לשמור את זה איכותי יותר, איזה תמונה את רוצה ועל איזה גודל?תודה ענקית!
משהו כאן העיר שהתמונות לא מספיק איכותיות להדפסה בגדול,
זה נכון?
אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור...אפשר לשמור את זה איכותי יותר, איזה תמונה את רוצה ועל איזה גודל?
זה נראה ילדת בית ספר אי רוצה ילדת גן.צריכה להדפיס בגודל מטר על מטר
זה נראה ילדת בית ספר אי רוצה ילדת גן.
תודה ענקית!!!
בהחלט מגיע לכם!!!
יש אופצייה לפינות גן של בנים
חיפשתי המון כאן בפורום ויש בעיקר של בנות,
אני צריכה פינת רגשות, קריאה, חשבון, יצירה וסיפור
תודה ענקית
מישהו יכול ליצור לי תמונה בסגנון הזה?
אשמח לקבל את הילדה הנ''ל עם תלבושת כחול תכלת, ילקוט על הגב והבעה יותר שמחה.
תודה ענקית!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים