שיתוף חופשי יצירות בAI למלמדים, רבעס, מורות וגננות

יצירות לשימוש חופשי
2. נותן צדקה [לעני-אולי]
1756629748959.png

אשמח לכריכה- שער לקלסר A4 לבנים
אשמח שיהיה מקום לכתוב שם.
בעבר מישהי עשתה לי לאינדקס (קלסר עם ניילוניות) גם מלבן- פס לצד שכתוב פרשת שבוע בהתאם לכריכה. (לא חובה)
תודה רבה מראש!!
אני צריכה לבנים בכיתה א' לפרשת שבוע
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
אפילו משהו מוכן משנים קודמות
זה ממש דחוף לי!!!

מי יכול להאריך את החצאית?
ממש דחוף לי
תודה לכל המסייעים

קבצים מצורפים

• כריכה לחוברת מושגים.jpg
    כריכה לחוברת מושגים.jpg
    KB 167.4 · צפיות: 22
אשמח לתמונה של גבר חסידי שמצא ברחוב חתיכות בשר שחתוכים בצורת משולש,
לצורך הדגמת גמרא בבא מציעא כג:

מי יכול להכין לי תמונה של חביות יין מכוסות ואטומות בטיט מרוח בצורה יפה.

תודה ענקית!!!
אני מתנצלת מאוד שלא חשבתי קודם.
יש מצב שהכריכה תהיה בגוונים בהירים
ובנוסך הדמות לא תמלא את כל הכריכה
נניח למעלה יהיה ספר תורה פתוח או חמש חומשים שעל כל אחד כתוב שם יהיה דמות.
לא משנה לי בדיוק מה יהיו האלמנטים העניין הוא שהדמות לא תמלא את הכריכה.
בנוסף אם אפשר שסגנון הציור יהיה רך ועדין יותר.
או לחילופין מראה אמיתי.
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה