אין לי זמן עכשיו אבל אמור להיות איפשהו תמונות כאלווכן ילד שם יד על העיניים - קריאת שמע
עדיפות לדמויות חסידיותמי יודע ויכול לעזור לי
אני צריכה דחוף תמונה של סליחות או שהולכים לסליחות בלילה
תודה.
מה שיש בתיקיה זה ק"ש על המיטהאין לי זמן עכשיו אבל אמור להיות איפשהו תמונות כאלו
מצ"ב גם זיפ אולי תמצאי משהו מתאים
מי יכול לעזור לי בקשר לתמונת סליחות בלילה עם דמויות חסידיותעדיפות לדמויות חסידיות
שתי האופציות ששלחת
שתי האופציות ששלחת
לא נפתחים לי
אפשר בזיפ?
צפה בקובץ המצורף קרש 2.webpוכן ילד שם יד על העיניים - קריאת שמע
סליחה שלא הגבתי מיד.
- מה עדיף?
- סגנון מאויר רך – צבעים בהירים, מראה כמו ספר ילדים.
- סגנון ריאליסטי יותר – קרוב לתמונה אמיתית.
סליחהסליחה שלא הגבתי מיד.
האמת שזה לא כזה משנה
מה שחשוב זה שתי דברים:
1. לתת מקום בצורה ברורה לאלמנטים שמראים שזה מחברת פרשת שבוע.
2. שהורים שיקבלו את המחברת שזה לא יראה ברמה של גן, משהו שגם ילד קלאסי בכיתה א' בחיידר יכול לקבל.
תודה ענקית על הסבלות לתת את המקסימום!!
הכל בסדר אני רק עכשיו הגבתי לךסליחה
שכחתי מזה--
אני יעשה עכשיו
סליחה
שכחתי מזה--
אני יעשה עכשיו
תשלחי לי הודעה אישית אשלח לך קובץ יותר איכותי.אני צריכה בדחיפות ילד מנשק או מחזיק ציציות
וכן ילד שם יד על העיניים - קריאת שמע
אני צריכה דחוף תמונה של סליחות או שהולכים לסליחות בלילה
סופי--זה הקישור--![]()
ילד וכתבי תורה במים צבעוניים
ChatGPT helps you get answers, find inspiration, and be more productive.chatgpt.com

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים