שיתוף חופשי יצירות בAI למלמדים, רבעס, מורות וגננות

יצירות לשימוש חופשי
אני צריכה רקע עם תוי נגינה לכנס אלול אולי שיהיה לב עם תוים יוצאים ממנו או נבל רקע בוגר אלולי

זה מה
האם יש מצב להחליף את המגילות האלו בחומש רגיל??
אם לא אולי עדיף להוריד לגמרי??
והאם תוכלי להוסיף כותרת?
שזה נתן-- 1757343911677.png

אני מחפשת משהו בסגנון הזה בתמונות של בנים קלאסי אולי היה כאן כזה בעבר??
או אולי מישהו יוכל להכין כזה? (לכל חודשי השנה)
1757349835885.jpeg

זקוק בבקשה בסיסים כפולים לשתי מודעות במגוון סגנונות אבל בעיקר אלגנטי וכיף לראיה: א. מודעת פרטני של אברך לכלל המקצועות וגילאי בי"ס לבנים - קודש (הדגש) וחול. ב. פרסום לישיבת ערב לכיתות בוגרים. תודה!

אשמח לרקע לכרטיס שנה טובה להורי הילדות בגן שאפשר לשלם תמונה של הילדות
תודה
הדברים שהועלו כאן מדהימים
עוזרים המון

היי אשמח לתמונות
של אבא עדיף חסידי
אמא עם מטפחת
תינוק
לצורך לימוד המושג באנגלית כל תמונה בנפרד!
תודה!

אני צריכה תמונה של שני ילדי חיידר יושבים על ספסל מעץ ולומדים
בלי רקע מאחורה.
בתמונות שיש פה באשכול לא מצאתי משהו שמתאים לי
אם יש למישהו לשלוח יעזור לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה