שיתוף חופשי יצירות בAI למלמדים, רבעס, מורות וגננות

יצירות לשימוש חופשי
מישהו יכול ליצור ציור שחור לבן של ילדה בגיל הגן מחזיקה למעלה תרנגול לכפרות?
ממש דחוף
תודה

שלום, לצורך שיעור בגינון טיפולי אני צריכה: סרגל מעקב גדיל צמח, יומן מעקב. משהו פשוט וחמוד. תודה

אני צריכה תמונת איור ילדה בכיתה א' בלבוש כחול תכלת יושבת ועומדת על דשה

קבצים מצורפים

• סרגל.png
    סרגל.png
    KB 1,002.3 · צפיות: 41
משהו כזה עוזר?
מה הכוונה ביומן מעקב?
יוו תודה מאוד.
אפשר שזה יהיה סרט מידה עם מספרים בס"מ?
יומן מעקב, משהו חמוד כזה, עם מקום לתאריך, מה התחדש, פרטים נוספים, אולי מקום לציור, גודל, צבע,
אווו תודה

שלום אפשר תמונה כמו כאן ברעיון של ילד ציורי לא צריך כזה בדיוק. רק שהילד מחזיק מכחול גדול ויש כמה דליי צבע גואש על הרצפה.
צריכה לקיר יצירה לשים באצע ומסביב היצירות של הילדים
הורדה (1).jpg

קבצים מצורפים

• 3.jpeg
    3.jpeg
    KB 236.4 · צפיות: 27
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    KB 239.3 · צפיות: 24
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    KB 171.6 · צפיות: 25
היי,
אשמח לתמונות של רגשות של ילד חסידי בן 8 בכל מצבי הרגשות
תזכו למצוות!!
  • שמח
  • עצוב
  • כעס
  • פחד
  • תסכול
  • גאווה
  • בושה
  • קנאה
  • מתגעגע
  • התרגשות
  • מבולבל
  • מתלבט
  • מאוכזב
  • פגוע

תודה
זה לגן גילאי חמש אשמח אם הילד יראה גדול יותר. הרעיון מצויין
את התמונה מס1 הכי אהבתי יש לי עוד מדבקות קיר בסגנון הזה אם אפשר שהרקע יהיה נקי כי אני מדפיסה על רקע שקוף ועדיף כמה שפחות בלאגן בעין
תודה רבה!

היי,
אשמח לתמונות של רגשות של ילד חסידי בן 8 בכל מצבי הרגשות
תזכו למצוות!!
  • שמח
  • עצוב
  • כעס
  • פחד
  • תסכול
  • גאווה
  • בושה
  • קנאה
  • מתגעגע
  • התרגשות
  • מבולבל
  • מתלבט
  • מאוכזב
  • פגוע
יש מלא באשכול הזה וכבר קיבצו לזיפ ועוד ועוד
בעמודים הראשונים זה אמור להיות

שלום אני צריכה דחוף זחל צבעוני להכרת המספרים בצבעי יסוד שבכל עיגול של הזחל יהיה מספר מ1-10 עם אמצעי המחשה לכמות תודה מראש

אני צריך תמונה של ילדה קמה בבוקר (מודה אני..) ילדה עדינה, שער אסוף, וכד' עדיף בקווי מתאר בשחור לבן לצביעה. תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה