שירה מהמרכז
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #1,901
הסבר:צריכה הרבה ציורים של פירות וירקות. תודה!
יישר כח, מדוייק לתלמידות שלימשהו כזה זה טוב?
הקרדיט האחרון לחודש הזה, יצא רחוק ממושלם, אבל אולי מישהו יכול לתקן בתוכנה אחרת או שתחכי לחודש הלואזי הבא אם אצליח לעשות שובדבר ראשון אני ממש אוהבת את האשכול הזה....תודה לכולם !!!
אני צריכה עטיפה לקלסר מדור לדור (שהמסורת עוברת מהאבא לבן וכו')
אשמח לתמונה של סבא וסבתא ונכדים שיושבים ומשוחחים /הולכים ביחד
תמונה יפה , ציורית שמתאימה לילדים בכיתות הנמוכות @יופלה אפרסק
חוץ מזה יש עוד תיקונים? הסבתא בסדר ברמה הדתית?
כן, ממש מעולה
תמונה אחת של הרבה פירות ואחת של הרבה ירקות או שכל ירק / פרי בנפרד?הסבר:
צריכה תמונות אבל בסגנון ציורי של
הרבה ירקות: מלפפון, עגבניה, גזר, תפ"א, פלפל, חציל, קישוא ועוד...
והרבה פירות: תפוח, אגס, ענבים, אפרסק, אננס, בננה, קלמנטינה, תפוז, פומלה, שזיף ועוד
כיד הדמיון הטובה!
צבעוני
תודה!
תודה רבה על המילים החמות! משמח!תודה @אין עוד מלבדו!!
הגן שלי מקושט בהרבה דברים שיצרת עבורי
הילד כאן קצת קטן זה גן מכינה בנים
אפשר שהוא יהיה יותר גדול במראה אבל בסגנון המתוק של הילד שהעלתי
וזה אמור להיות על קיר יצירה באמצע המדבקת קיר שתכינו לי בעזרת ה', והרבה לוחות שעם מסביב שעליהם תולים את היצירות לילדים
תודה רבה!
תודה רבה על המילים החמות! משמח!
לא צורף קבצים / תיוג להודעה קודמת כך שקשה להבין את ההקשר..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים