- הוסף לסימניות
- #1,941
אפשר דפי צביעה לחנוכה כולל דמויות בנים חסידי
תודה
תודה
ואוו אליפות, יש אפשרות לעשות צילום מסך איפו כתוב ננה בננה, ואיכן מכניסים את התמונה, כדאי שיצא אותו דמות?מדהים מה שאפשר לעשות היום בכמה קליקים. כמה הזעתי על התמונה ההיאAI מאוד התקדם
יש את ננה בננה גם בגוגל (עכשיו יצא פרו שהוא בכלל מטורף ויכול לכתוב בעברית ולעצב - ע"ע האשכול הזה)ואוו אליפות, יש אפשרות לעשות צילום מסך איפו כתוב ננה בננה, ואיכן מכניסים את התמונה, כדאי שיצא אותו דמות?
הכנתי לך כמה בנים על בסיס התמונה שצירפת, וביקשתי מהבינה את הרגשות, הם לא יצאו מאוד דומים אולי צריך לעשות אחד אחדשלום רב!
צריכה דמות עקבית בסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 2119070
של ילד ליטאי חזק בגיל 3 בנושא רגשות.
חיפשתי פה באשכול לא מצאתי מה שאני צריכה:
1. דמות עיקבית
2. סגנון מתוק (כמו הדוגמא)
3. ואם אפשר שתהיה כל דמות בתוך עיגול בצבע תכלכל (או רקע או רק מסגרת, מה יותר יפה?)
4. בגודל A4 בערך
5. הרגשות:
שמח
עצוב
מתרגש
מקנא
כועס
אוהב
תודה מראש!!!
פליז, אפשר לבקש כמה שיותר מהר?
אפשר בבקשה רקע-תמונה של כוס קפה עם לב בערבוב\אדים שיהיה כזה ממיס...
צבעים חום-תכלת בכללי...
תודה!
אשמח לקבל בפרטי עם אפשרות ליצור קשר להוספת כיתוב... מעדיפה לא לפרסם כאן
שלום רב!
צריכה דמות עקבית בסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 2119070
של ילד ליטאי חזק בגיל 3 בנושא רגשות.
חיפשתי פה באשכול לא מצאתי מה שאני צריכה:
1. דמות עיקבית
2. סגנון מתוק (כמו הדוגמא)
3. ואם אפשר שתהיה כל דמות בתוך עיגול בצבע תכלכל (או רקע או רק מסגרת, מה יותר יפה?)
4. בגודל A4 בערך
5. הרגשות:
שמח
עצוב
מתרגש
מקנא
כועס
אוהב
תודה מראש!!!
פליז, אפשר לבקש כמה שיותר מהר?
וואו מושלם!!! יש מצב לשנות לחסידי? יעזור לי מאוד!הכנתי לך כמה בנים על בסיס התמונה שצירפת, וביקשתי מהבינה את הרגשות, הם לא יצאו מאוד דומים אולי צריך לעשות אחד אחד
וואו מושלם!!! יש מצב לשנות לחסידי? יעזור לי מאוד!
זה דחוף לי!!!ראשית תודה לכל היוצרים!!
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי 2 תמונות של חנוכיות לא כשרות.
החנוכיה היא על רקע שקוף או לבן, בתמונה הראשונה חנוכיה עם קנים לא באותו גובה.
ובתמונה השניה פחות משמונה קנים.
ובנוסף את אותה החנוכיה בצורה כשרה.
תודה רבה!!
יש ראן אחד לבינתיים שיצרתי פעם שהוא עם יותר מדי קניםראשית תודה לכל היוצרים!!
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי 2 תמונות של חנוכיות לא כשרות.
החנוכיה היא על רקע שקוף או לבן, בתמונה הראשונה חנוכיה עם קנים לא באותו גובה.
ובתמונה השניה פחות משמונה קנים.
ובנוסף את אותה החנוכיה בצורה כשרה.
תודה רבה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים