גם הגדלים הגדולים לא מוצלח עם דמות?תעשי חיפוש באליאקספרס, רקמת יהלומים בהתאמה אישית.
מנסיון - תמונה עם דמויות לא ממש מוצלח.
הנה, לא מנסיון:יש למישהו אולי קישור ליצירה כזאתי?
כאמור, לא ניסיתי- אבל בתמונות של אנשים שהזמינו רואים שככל שהתמונה עם פחות פרטים ומודפסת בגדול יותר- היא פחות מפוקסלת.מנסיון - תמונה עם דמויות לא ממש מוצלח
הזמנתי תמונה ענקית,גם הגדלים הגדולים לא מוצלח עם דמות?
מה פרוש קשה?קצת קשה לי להזמין לפי החיפוש
כי חסום לי רוב התמונות שם
ולא יכולה לראות באמת אם זה הזמנה אישית או תמונה..
הזמנתי תמונה ענקית, שתי דמויות ורקע ממש נקי.כאמור, לא ניסיתי- אבל בתמונות של אנשים שהזמינו רואים שככל שהתמונה עם פחות פרטים ומודפסת בגדול יותר- היא פחות מפוקסלת
אני לא רואה בכלל מה מופיע בתמונההזמנתי תמונה ענקית,
(70 על 100)
יצא חמוד ברעיון, אבל לא ממש תואם מציאות, הצבעים לא טבעיים בכלל.
אולי אם את מזמינה אצל מוכר מומלץ במחיר יקר זה טוב יותר.
מה פרוש קשה?
אם זה בהזמנה אישית, את לא אמורה לראות תמונה,
אלא לשלוח למוכר את התמונה שאת רוצה, בהודעה נפרדת.
זה ממש לא נכון, זה אוטמטי מזמין באליאקספרס, גם באליאקספרס לא מיד נשלח זה תלוי במוכרים.וגם לוקח להם הרבה זמן לשלוח...
קישור מחיפוש מהיר (עם מספר ההזמנות הגבוה ביותר, וניקוד מצוין)בדיוק אלו הקישורים ששמרתי...
הקישור לאלי אקספרס לא תקין
אשמח לקבל קישור למי שהזמין תמונה יפהתודה לכולם
תאמת שהזמנתי כבר אחד מזיפי נראה איך יגיע
עכשיו רציתי להזמין מאלי אקספרס..
לא יודעת פחות אוהבת את השירות של זיפי וגם לוקח להם הרבה זמן לשלוח...
אני לא רואה בכלל מה מופיע בתמונה
בד"כ שזה הזמנה אישית רואים כזה תמונה של ילדה/תינוק
ופה זה חסום אז אי אפשר לראות...
תמונה ששולים איזה תמונה שרוצים, שהעלו בעבר.אשמח לקבל קישור למי שהזמין תמונה יפה
קישור לזיפי ק"שתמונת יהלומים. הזמנתי 20*30 שלחתי למוכר תמונה של קבר רחל - יצא מושלם. הילדים ממש התלהבו ונהנו להדביק. הזמנתי עוד שניים.
![]()
3.81US $ 44% OFF|Huacan Photo Custom Full Round/Square Diamond Painting Cross Stitch Wall Decor Diamond Embroidery DIY Diamond Mosaic Kits Gift|painting cross stitch|mosaic kitdiamond painting cross stitch - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
משהי יודעת עם הדפסה אישיתאשמח (סליחה על הטרמפ) לאביזרים מוצלחים באליאקספרס עם הדפסה אישית
אין לי איך ליצור איתך קשר...פרטי ההתקשרות זה דרכי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים