כללי יצירתיות בתלת מימד - אריזות

• פותח הנושא stsh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום ובוקר טוב לכם,

לקוח ביקש ממני למצוא לו רעיון לאריזה של תקליטור שמע + חוברת סיפורים מצורפת.
חשוב שמשקל הכובד יהיה זהה בשניהם, ולא שמוצר אחד ילווה את השני.
וגם שיהיה פורמט קטן, בערך בגודל של קופסה לדיסק.
אני מחפשת רעיונות וגם בתי דפוס שמבצעים עבודה כזו.

למשו יש רעיון?

תודה, יום טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1071325:
שלום ובוקר טוב לכם,

לקוח ביקש ממני למצוא לו רעיון לאריזה של תקליטור שמע + חוברת סיפורים מצורפת.
חשוב שמשקל הכובד יהיה זהה בשניהם, ולא שמוצר אחד ילווה את השני.
וגם שיהיה פורמט קטן, בערך בגודל של קופסה לדיסק.
אני מחפשת רעיונות וגם בתי דפוס שמבצעים עבודה כזו.

למשו יש רעיון?

תודה, יום טוב

תפרטי יותר אולי אוכל לעזור.
מה הקשר לתלת מימד.
מה הקשר בין מרכז הכובד לליווי אחד את השני
החוברת והדיסק באותו גודל?

• הוסף לסימניות
1.ולא בדו מימד, אולי טעיתי.
2. החוברת לא מלווה את הדיסק והדיסק לא מלווה את החוברת - לשניהם אאותה חשיבות.
3. מכיוון שמעוניינים בפורמט כיס, נראה לי שהם יהיו פחות או יותר באותו גודל.
בינתיים יצרתי סקיצה לחוברת: 13.5/13.5 ס"מ, כ55 עמודים, אבל הכל ניתן לשינוי.

תודה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1071360:
1.ולא בדו מימד, אולי טעיתי.
2. החוברת לא מלווה את הדיסק והדיסק לא מלווה את החוברת - לשניהם אאותה חשיבות.
3. מכיוון שמעוניינים בפורמט כיס, נראה לי שהם יהיו פחות או יותר באותו גודל.
בינתיים יצרתי סקיצה לחוברת: 13.5/13.5 ס"מ, כ55 עמודים, אבל הכל ניתן לשינוי.

תודה:)

עדיין אני לא ממש מבין...אבל אני אתאר לך מה אנחנו עשינו
1.ספרון רגיל עם כריכה עבה כאשר פותחים את הספרון בצידו הימני יושב הדיסק בתוך תופסן גומי/פלסטיק שתמונתם מצורפת
2.פולדר קטן בצד שמאל בכיס נכנס הספרון בצד ימין או כיס נוסף לדיסק או תופסן דיסקים

קבצים מצורפים

• דיסק 2.png
    KB 310.5 · צפיות: 17
  • דיסק 1.png
    KB 405.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה נשמע מעניין.
יש מצב לראות דוגמה? אולי צילום של המוצר עצמו?
המון תודה על הנכונות.

• הוסף לסימניות
זה לא משהו שעשיתי היום/אתמול זה בכלל בעסק אחר שעבדתי בו. אבל...אני זוכר שאת הרעיונות "המקורים" קיבלנו משוטטות בחנויות סטימצקי וצומת ספרים יש שם שפע של דוגמאות לספרונים + דיסק

את הפולדר שהזכרתי עם כיסים עשינו ללקוח שהציג שם קטלוג מוצרים, צד 1 כיס לקטלוג מודפס צד 2 מדבקה ספוגית שמתוכה יושב הדיסק עם קטלוג דיגיטלי. יתכן שיש לי לזה דוגמה יותר מאוחר אני אחפש.

• הוסף לסימניות
נצא לשוטט.
תודה על המידע החשוב ועל הרעיון
:)

• הוסף לסימניות
מצטער אין לי דוגמה.
ראיתי היום בת"א ספר ילדים ברוסית שכאשר פותחים אותו בצד ימין יושב בתוך מגרעת דיסק שחציו מוסתר וחציו גלוי דבר נחמד, שווה לך ללכת לחנויות של הרשתות הגדולות אני מאמין שיש לך מה לראות שם.

• הוסף לסימניות
מוסדות סערט בחיפה עשו לפני תקופה הכנסת ספר תורה ושם חילקו דיסק עם ספרון מצורף באותו רעיון, אם אני לא טועה "כל גרף" חתומים על הביצוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה