תחפושות לפורים יצירתיות לכאן!!!

• הוסף לסימניות
אני מנסה ליצור נעלים לליצן.
גדולות ומלאות.
כמו אלו מהציורים:rolleyes:
על בסיס נעל קיימת
אשמח מאוד לעזרה...

• הוסף לסימניות
הנה כמה רעיונות...
למרות שהנעל המקורית היא עם חרטום ארוך- זה ממש יכול להוות מכשול להליכה של ילד
לכן לא הייתי ממליצה להאריך...
יותר "להוסיף נפח לנעל " ולהוסיף פונפון ענק! אפשר על נעל פרווה (כמו שצירפתי או קרוקס- עטוף בגרב עבה- כמו שכתבה @סיבוב ראשון

קבצים מצורפים

• נעל פרווה.jpg
    נעל פרווה.jpg
    KB 7 · צפיות: 38
  • ליצן.jpg
    ליצן.jpg
    KB 23.3 · צפיות: 28
  • ליצן2.jpg
    ליצן2.jpg
    KB 104.9 · צפיות: 32
  • 2ליצן.jpg
    2ליצן.jpg
    KB 105.4 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
דודה שלי עשתה פעם מעיסת נייר,
אם יש לך כח להשקיע...

• הוסף לסימניות
אני הלבשתי קרוקס ומקדימה הוספתי חצי כדור קלקר.
מעל כל זה תפרתי גרב והלבשתי.
Untitled-1.jpg

• הוסף לסימניות
אני תפרתי נעל מתוקה, עם חוד כזה מקדימה וגם פונפון, על פי הוראות שהיו כאן שנה שעברה בהדרכה לתפירת ליצן, אולי תמצאי את האשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה