עזרה יצירתיים בפתרונות מיחשוב? אולי תוכלו לעזור...

• הוסף לסימניות
מחר חזרות גנרליות לקראת הערב הורים בלילה.
המחשב הנייד של ביה"ס מלא וירוסים, וכל דיסק אונקיי שנכנס אליו נדבק והקבצים הופכים לקיצורי דרך.

המצגת שוקלת... 5 ג'יגה, ניחשתם יפה בהתחשב באשכול מהצהריים, ואיך אני יכולה להעביר אליו את המצגת הכבדה הזאת בלי להיעזר בUSB?

אין שם כרטיס רשת ולא נ-ט.
יש לי כמובן אפשרות להביא את הנייד שלי, אבל לא ממש מתחשק לי, כלומר, ממש לא מתחשק לי.

יש לכם רעיון?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחר חזרות גנרליות לקראת הערב הורים בלילה.
המחשב הנייד של ביה"ס מלא וירוסים, וכל דיסק אונקיי שנכנס אליו נדבק והקבצים הופכים לקיצורי דרך.

המצגת שוקלת... 5 ג'יגה, ניחשתם יפה בהחשב באשכול מהצהריים, ואיך אני יכולה להעביר אליו את המצגת הכבדה הזאת בלי להיעזר בUSB?

אין שם כרטיס רשת ולא נ-ט.
יש לי כמובן אפשרות להביא את הנייד שלי, אבל לא ממש מתחשק לי, כלומר, ממש לא מתחשק לי.

יש לכם רעיון?
לצרוב על DvD

• הוסף לסימניות
לשכור מחשב נייד מחברת השכרה.

• הוסף לסימניות
windows defender מוחק את הוירוס הזה מהדיסק אונקי,
בכל מקרה, במקרה הכי גרוע הלך דיסק אונקי בשווי 30 ש"ח

• הוסף לסימניות
windows defender מוחק את הוירוס הזה מהדיסק אונקי,
בכל מקרה, במקרה הכי גרוע הלך דיסק אונקי בשווי 30 ש"ח

והלכה גם ההופעה!! מה אראה לקהל???

מה זה הדבר הזה שמוחק את הוירוס?

• הוסף לסימניות
כפרות,
תזמינו טכנאי ותטפלו בוירוס אחת ולתמיד

• הוסף לסימניות
כפרות,
תזמינו טכנאי ותטפלו בוירוס אחת ולתמיד

לא עוזר! כולם מכניסים לשם אונקיים וההידבקויות ויראליות... אין לו חיבור לרשת וכך האנטי וירוס תוך 30 יום הופך ללא מעודכן מול האיומים החדשים...

אבל אולי באמת יש למשהו אנטי וירוס מעודכן שאוכל להתקין שם לפחות ל-30 יום הבאים?

• הוסף לסימניות
האמת שלא חשבתי על זה. דרך לוח הבקרה, להגדיר לו "הצג קבצים ותקיות מוסתרות"?
ברור, אצלי היה וירוס כזה גם כן, שיוצר קיצורי דרך לכל הקבצים והתיקיות ואת הקבצים המקוריים הוא מסתיר, פשוט להגדיר לו להציג קבצים ותיקיות מוסתרים. ואם זה זה אז כמו שכתבתי wiwndows defender שקיים בכל ווינדוס 10 מוחק אותו בסריקה של האונקי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יצירתית כמו שביקשת.
אם את מכניסה את המצגת לתוך תיקיה, התיקיה נהיית קיצור דרך ומוסתרת אבל הקובץ עצמו לא נהיה קיצור דרך.
אם הקובץ נמצא מחוץ לתיקיה הוא עצמו נפגם ונהיה קיצור דרך.
הבנת?

• הוסף לסימניות
לכל קיצור דרך יש את הדרך...
תבדקי איפה מתישב הקובץ המקורי במחשב

• הוסף לסימניות
הפתרון הוא דרך כרטיס SD שיש לו מתג בצד שגורם לו להיות מוגן מכתיבה שימו לב בצד שמאל בתמונה
(בתמונה כרטיס מיקרו שיש לו מתאם SD)
1513870468p68Ur.jpg

להכניס כרטיס כזה למתאם USB או שהמחשב נייד הקיים יודע לקרוא SD בצורה ישירה

Etmakit-High-Speed-Portable-USB-Memory-Card-Reader-Writer-Adapter-for-MMC-SD-SDHC-Card-High.jpg_640x640.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה