כללי יצירת אקשן בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שוב עזרה בבקשה (:

אני יוצרת אקשן של שמירה וכהחלתי את האקשן הוא משנה לי את שם כל הקבצים לשם הקובץ הראשון
איך אני עושה שהאקשן יעצור בשמירה ויחכה שאני אתן את שם הקובץ?

ועוד שאלה אחת בבקשה, אני צריכה לעשות את הפעולה לתקיה שלימה אני זוכרת שיש אפשרות לתת פקודה שהאקשן ייעשה על כל התיקיה ואני לא אצטרך להריץ אותו על כל קובץ בניפרד?

תודה רבה ותבורכו :)

• הוסף לסימניות
כדי לעצור לפני פעולה מסויימת באקשן, לוחצים בפעולה בשמאל (מסומן בירוק)
צפה בקובץ המצורף 101261

בכדי להפעיל על תיקייה - <File> Automate< Batch

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 87.3 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
תודה רבה ענקית
תזכי למצוות

(:

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה ללחוץ עליו? זה נעשה גווני אפור ולא אדום ועל כמה פעולות ביחד.
ויש לי פה עוד בעיה אני עוצרת לפני שמירה ואז בעצם אני מפסידה שהוא יעקב אחרי איפה לשמור את הקובץ.
יש אפשרות שאני נותנת פקודה שמור את הקובץ, בפורמט הזה, במקום הזה, אבל בשם שאני אתן לו?

תודה

• הוסף לסימניות
טוב ב"ה הסתדרתי תודה רבה זה עובד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה