כללי יצירת אשליה של 90 מעלות

• הוסף לסימניות
אני מצטערת אם זאת שאלה של קצת בורות אבל בכל אופן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי:
איך אני יוצרת רקע ממעבר של צבעים ע"מ שיראה מצב של 90 מעלות ??
(כמו למשל שולחן וקיר)
אני יסביר טיפה יותר:
יש כמה תמונות שהלקוח צילם במקור על שולחן, הוא רצה לעשות בהם שינויים ולשים רקע חלק מאחורה אך בכל אופן הוא רוצה שיראה אשליה שהחפצים מונחים על שולחן ולא מרחפים באויר
האם ניתן לעשות זאת באמצעות מעבר צבעים או שיש צורך ביצירת פרספקטיבה ממש?
סליחה על האריכות, מקווה שהשאלה מובנת ואשמח מאד לעזרה!!
תודה!!
:)

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לעשות אשליה שהדברים מונחים על השולחן ולא באויר
את צריכה לעשות הצללה בפוטושופ מלמטה,
לא הבנתי את ה90 מעלות- זה לא גורם שהדברים יראו על השולחן ולא מרחפים

• הוסף לסימניות
תודה חלומי!
הוא לא רוצה שיהיה תמונה של שולחן
הוא רוצה רקע חלק רק שיראה מונח בזוית
יש אפשרות לעשות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
למה לא?
תעשי שכבה אחת כאילו קיר עם מעבר צבעים עדין מאוד של לבן -אפור בהיר,
ואז עוד שכבה עם מעבר הפוך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!! :)
זה בדיוק מה שרציתי לעשות ומשום מה פרח לי... :)

• הוסף לסימניות
ואם תוכלי לעשות השתקפות בהירה, חלקית וגם צל עדין - יוסיף הדבר לריאליות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה