Elementor יצירת אתר ברוחב צר- יש תבנית מתאימה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תבנית מתאימה בוורדפרס בשביל לבנות אתר ברוחב 80% מהמסך,
כמו מה שמאפיין אתרים ישנים או טכנים כמו בנקים / קופ"ח
מישהו מכיר תבנית נוחה לעבודה?

• הוסף לסימניות
אני מניח שאת מתכוונת לרוחב עמודה של BOXED,
באלמנטור באזור עמודה את יכולה לשנות זאת לרוחב העולה על רוחך.

בברכה,
דין - MyHost אחסון אתרים.

• הוסף לסימניות
אני מניח שאת מתכוונת לרוחב עמודה של BOXED,
באלמנטור באזור עמודה את יכולה לשנות זאת לרוחב העולה על רוחך.

בברכה,
דין - MyHost אחסון אתרים.
אני מכירה היטב את האפשרות הזאת ולא לזה הכוונה

הכוונה היא ליצירת עמוד חדש באתר עם תבנית כמו בסגנון הנ"ל:
1617570767748.png
בדר"כ זה מאפיין אתרים ישנים
או אתרים טכנים כמו שציינתי למעלה
וכמו הדוגמא הזאת:
1617571003945.png

אני רוצה לדעת אם יש תבנית שונה מהלו מומלצת לסידור האתר בצורה הזאת

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה אי אפשר לעשות את זה באלמנטור אני בדיוק עושה דבר כזה עכשיו ובהגדרות אתר באלמנטור עשיתי 1200 רק פעם אלת ולא כל איזור בנפרד והכל מתאים לי וככה האתר נראה, אני אישית עבדתי עם תבנית אסטרה

• הוסף לסימניות
אפשר עם CSS
CSS:
body{
    margin-right: 10%;
    margin-left: 10%;   
}

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה