לא הסתדרתי עם זהנכתב ע"י saranus;950135:תכתבי בגוגל פנטה סטיק ותבחרי את גודל המדבקות הרצוי ותפתחי בוורד
נכתב ע"י TK;950131:נתבקשתי להכין דף מדבקות עבור כתובות למעטפות
הבנתי שניתן לעשות את ז בוורד בדרך פשוטה אך אין לי מושג איך
אם יש כאן משהו שמתמצא בזה אשמח לקבל הדרכה
תודה ויום טוב
נכתב ע"י TK;950387:תודה רבה לSARANUS
על הקובץ המוכן
אני ממש בורה בזה אפשר עכשיו הסבר איך אני מכניסה את רשימת הכתובות שיש לי באקסל לתוך הקובץ של המדבקות?
תודה
אני אנסה לעשות את זה יותר מאוחרנכתב ע"י a26955;950431:זה הגודל של המדבקה הרצויה?
באם כן, באופיס 2007 יש למעלה לשונית 'דברי דואר'
במקטע 'התחל מיזוג דואר' - בחר נמענים לדפדף למקום קובץ האקסל ולבחור אותו עם שם הגליון בו נמצאים הנתונים.
לעמוד בתיבה הראשונה בעמוד.
במקטע 'כתוב והוסף שדות' לבחור הוסף שדה מיזוג. ולהוסיף את השדות הרציות, - לזכור לעשות רווחים בין השדות.
לעצב את התיבה איך שרוצים, רווח בין שורות ממורכז או ימין וכו' וכו' כמו"כ אפשר להוסיף כל מילה, לכבוד וכדו'.
ללחוץ 'עדכן שדות'.
וזהו הקובץ מוכן.
כדי לקבל קובץ מלא של מדבקות, יש ללחוץ על הכפתור האחרון 'סיים ומזג' ולבחור באפשרות הראשונה, ואישור.
באופיס 2003 זה קצת שונה הסרגל נמצא ב'כלים'.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים