סינונים יצירת התקנים לילדים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אשמח לעצתכם.
אני רוצה לתת לילדים שלי מכשירים טכנולוגים אבל רוצה לשלוט עליהם בצורה איכותית.
הייתי רוצה לקנות להם טאבלט בו יוכלו לשמוע מוזיקה ולשמוע פודקאסטים מסוימים שאני בחרתי, אבל שלא יוכלו להיות קשורים לאינטרנט בשום צורה אחרת, שלא יוכלו לחפש בעצמם פודקאסטים, שלא יראו פרסומות, לא משחקים ולא שום דבר, רק מוזיקה (שאני בחרתי) ופודקאסטים שאני בחרתי.
יש לכם רעיון איך לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
למה לא נגן MP3 פשוט?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אשמח לעצתכם.
אני רוצה לתת לילדים שלי מכשירים טכנולוגים אבל רוצה לשלוט עליהם בצורה איכותית.
הייתי רוצה לקנות להם טאבלט בו יוכלו לשמוע מוזיקה ולשמוע פודקאסטים מסוימים שאני בחרתי, אבל שלא יוכלו להיות קשורים לאינטרנט בשום צורה אחרת, שלא יוכלו לחפש בעצמם פודקאסטים, שלא יראו פרסומות, לא משחקים ולא שום דבר, רק מוזיקה (שאני בחרתי) ופודקאסטים שאני בחרתי.
יש לכם רעיון איך לעשות את זה?
יש לזה מספר אופציות. אבל רבו הסיפורים של הפריצות בזה ומסתיים בזה שהילדים מגיעים לאתרים נוראיים, אלא אם כן יש נטפרי אז יותר בטוח.

• הוסף לסימניות
אם היום תיתן להם עם שליטה שלך, בעתיד - לא יהיה לך שליטה!!!!!!
אם היום לא תיתן - בעתיד יהיה לך (אולי) שליטה
לא מומלץ כלל !!!!!! - מסבירים בנועם שזה לא משחק ילדים

• הוסף לסימניות
לחברות הסינון יש אפשרות של רשימה שחורה ורשימה לבנה
אבל זה יפתח אתר מסויים, לא רק פודקסט מסוים מתוך אתר.

בעיקרון הדרך הטובה יותר היא לטרוח ולהוריד להם כל פעם קובץ עדכני.
ולא לתת להם מכשיר עם גישה לאינטרנט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה