שיתוף יצירת וידאו במודל Veo2 החדש של גוגל AI סטודיו

• הוסף לסימניות
וואו! 🤩 אני חייב לשתף אתכם! 🔥
גוגל AI סטודיו פשוט שוברים את הכלים שוב, והפעם בגדול – בתחום הוידאו! 🚀 המודל החדש שלהם ליצירת וידאו... 🤯 אין לי מילים לתאר כמה זה מדהים.
זה לא סתם עוד כלי ליצירת סרטונים, זה מרגיש כמו קפיצת מדרגה אמיתית. 💪 היכולת להפוך רעיון או תיאור טקסטואלי לסרטון ויזואלי איכותי, עם פרטים ותנועה שנראים כל כך ריאליסטיים או יצירתיים (תלוי בפרומפט כמובן)... זה פשוט לא ייאמן! ✨

והקאץ'?! 😱 הוא בחינם!!! 🆓🆓🆓 (אמנם יש הגבלה של כמה סרטונים כל יום, אבל...🤫 אפשר תמיד להיכנס מכמה חשבונות גוגל במקביל... 😉).

מצרף כאן כמה דוגמאות שיצרתי 👇

• הוסף לסימניות
וואו! 🤩 אני חייב לשתף אתכם! 🔥
גוגל AI סטודיו פשוט שוברים את הכלים שוב, והפעם בגדול – בתחום הוידאו! 🚀 המודל החדש שלהם ליצירת וידאו... 🤯 אין לי מילים לתאר כמה זה מדהים.
זה לא סתם עוד כלי ליצירת סרטונים, זה מרגיש כמו קפיצת מדרגה אמיתית. 💪 היכולת להפוך רעיון או תיאור טקסטואלי לסרטון ויזואלי איכותי, עם פרטים ותנועה שנראים כל כך ריאליסטיים או יצירתיים (תלוי בפרומפט כמובן)... זה פשוט לא ייאמן! ✨

והקאץ'?! 😱 הוא בחינם!!! 🆓🆓🆓 (אמנם יש הגבלה של כמה סרטונים כל יום, אבל...🤫 אפשר תמיד להיכנס מכמה חשבונות גוגל במקביל... 😉).

מצרף כאן כמה דוגמאות שיצרתי 👇
יש שם שתי חסרונות (די גדולים) כרגע , 1. זה ללא סאונד 2. אין אפשרות לעלות תמונות של אנשים בכלל

• הוסף לסימניות
הנה 👇

• הוסף לסימניות
קישור לאתר ?

• הוסף לסימניות
מיוחד ממש!

• הוסף לסימניות
וידאו פתיחה ליום הולדת 12

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
aistudio

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה