כללי יצירת וקטורים נכונים מהטבעה קיימת, יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
קיבלתי אישור מהחברה הממשלתית למדליות להשתמש במדליה המצ"ב כמודל בכריכה לספר.
הם שלחו לי תמונה של המדלייה באיכות גבוהה, כמובן שהם לא יכלו לתת לי את הקבצים הוקטוריים המקוריים איתם הם הטביעו את המדליה.

א. האם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הגובה המקורי של המטבע, מה היא ההשקעה ומה היא ההטבעה?
ב. האם ניתן להגיע לרמה כזו גם כן בספר?
ג. האם יש דרך קלה (יחסית) להמיר את המטבע בצורה נכונה לקובץ וקטורי?

קבצים מצורפים

• 31596310 (Small).jpg
    KB 53.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אפשר לנסות דרך 'טרייס' באילוסטרייטור.
אני באופן אישי מעדיף לתת את זה למאייר, שיאייר את זה מחדש. זה לא אמור לעלות הרבה. יש כאן בפורום הרבה מאיירים מוכשרים שעושים דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1955709:
אפשר לנסות דרך 'טרייס' באילוסטרייטור.
אני באופן אישי מעדיף לתת את זה למאייר, שיאייר את זה מחדש. זה לא אמור לעלות הרבה. יש כאן בפורום הרבה מאיירים מוכשרים שעושים דברים כאלה.

טרייס לא יתן תוצאה מושלמת.
מאייר? מאיירים בדר״כ לא משתמשים בכלים ותוכנות שמתאימות לשחזור מדויק, גרפיקאי עם שליטה מושלמת בכלי הציפורן יכול לשחזר בהחלט תוצאה מדיוקת ע״י עבודה ״ידנית״ נקודתית עם הציפורן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1955762:
טרייס לא יתן תוצאה מושלמת.
מאייר? מאיירים בדר״כ לא משתמשים בכלים ותוכנות שמתאימות לשחזור מדויק, גרפיקאי עם שליטה מושלמת בכלי הציפורן יכול לשחזר בהחלט תוצאה מדיוקת ע״י עבודה ״ידנית״ נקודתית עם הציפורן.

זה מה שחשבתי לעשות, להתחיל לשרטט הכל מחדש...
אבל התלבטתי האם יש דרך יותר מהירה ופשוטה, אפילו בכיוון כללי.
הטרייס נתן לי תוצאה ממש ממש ממש לא קרובה למציאות...

כמו כן, מישהו מבין איך עשו את הפרצוף של הרמבם, האם זה אך ורק הבלטה חלקית?

כמו כן, מישהו כאן מבין טוב מאוד בגלופות ויוכל לכוון אותי מקצועית?...

• הוסף לסימניות
כדי שיהיה אחד על אחד. באמת צריך לשים בשכבה נעולה אילוסטרייטור את הקובץ.
ולשרטט שכבה מעל לאט לאט את אותו הדגם.
לגבי ההבלטות יש פה כמה רמות של הבלטה.
אם רוצים כזו רמה צריך גלופה תלת מימדית.
והאם התוצאה תהיה כמו מטבע. זה כבר מאד תלוי גם בסוג של החומר שעליו מטביעים.

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון רב בהכנת וקטורים מדויקים ע"פ תמונה- אוכל לעזור לך בזה בע"ה
ולגבי הידע להכנת גלופות, אני מכירה גרפיקאית מנוסה מאוד, במכון צריבה פוטוכימית מקצועי ביותר, שיכולה לעזור במתן ידע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה