כללי יצירת טבלה באילוס מרשימת מילים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
טעות!!! התכוונתי באינדיזיין ולא באילוס...

איך אני יכולה ליצור מרשימת מילים ארוכה מאד טבלה בעלת מס' עמודות?
ז"א שכל המילים יסתדרו בזרימה מימין לשמאל בתאי הטבלה.
(אין לי כותרות מסויימות לטורים)

האם אפשרי בכלל?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אי אפשר
תעשי באינדיזיין

• הוסף לסימניות
תבני את הרקע, העיצוב כולו וכו' באילוס'
ותייבאי לאינד'. שם תעשי את כל הטקסטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1589595:
אי אפשר
תעשי באינדיזיין

אויש, סליחה,
טעיתי,
ברור שאני עובדת באינדי.
אבל איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מה, יומיים ואף אחד לא יודע? הגזמתם!
יש המרת טקסט לטבלה, הוא שואל אותך איזה תו להעביר לתא הבא, ואיזה תו להעביר לשורה הבאה, כך שאם יש לך רשימת מילים שכל מילה בשורה נפרדת, נראה לי הדרך הכי פשוטה זה בחיפוש והחלפה כל חמש או 10 או כמה עמודות שאת רוצה בטבלה שיתחברו לשורה אחת, ואח"כ המרה לטבלה- כל תו רווח שיעבור לעמודה הבאה וכל תו שבירת פסקה, שורה הבאה.
זה ממש פשוט
וכם אם עברו יומיים ועשית את זה כבר, לפחות כשמישהו אחר יצטרך- ימצא תשובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;1592075:
מה, יומיים ואף אחד לא יודע? הגזמתם!
יש המרת טקסט לטבלה, הוא שואל אותך איזה תו להעביר לתא הבא, ואיזה תו להעביר לשורה הבאה, כך שאם יש לך רשימת מילים שכל מילה בשורה נפרדת, נראה לי הדרך הכי פשוטה זה בחיפוש והחלפה כל חמש או 10 או כמה עמודות שאת רוצה בטבלה שיתחברו לשורה אחת, ואח"כ המרה לטבלה- כל תו רווח שיעבור לעמודה הבאה וכל תו שבירת פסקה, שורה הבאה.
זה ממש פשוט
וכם אם עברו יומיים ועשית את זה כבר, לפחות כשמישהו אחר יצטרך- ימצא תשובה

את זה אני יודעת,
אבל למה א"א לחלק את כל המילים בלי תוים מיוחדים,
למשל: חלק ל-9 טורים.

וכן שהמלל יזרום מימין לשמאל ולא ירד בכל עמודה למטה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה