בינה מלאכותית יצירת כללי ביקורת על ידי GPT

• הוסף לסימניות
אני מבקר של קבצים תורניים כמה שנים במכון עם כללים מאד ברורים, יש קובץ עם המון המון כללי עריכה וביקורת וחלק גדול מאד מהכללים הם דברים טכניים כמו עיצוב כותרות הדגשת דברים מסויימים וברורים בכל הקבצים ועוד המון כללים טכניים שכמבקר אני לא זוכר את כל כל הכללים תוך כדי ביקורת. ואם אני כן רוצה לעמוד על כל הכללים הנדרשים ב100 אחוז אני צריך הרבה השקעה.
האם אפשר לעשות בוט או איך שיקראו לעגל הזה שבעצם אני מכניס לו פעם אחת את כל הכללים במדוייק ואני מעלה קובץ וורד והוא מסמן לי כל מה שלא עשוי לפי כל כל הכללים 100 אחוז?
בעצם זה מן הסתם יכול לעזור כזה דבר לכל העורכים כל אחד יחסי לרמת הכללים הנדרשת.
אשמח למידע ועזרה בנושא.
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אני מבקר של קבצים תורניים כמה שנים במכון עם כללים מאד ברורים, יש קובץ עם המון המון כללי עריכה וביקורת וחלק גדול מאד מהכללים הם דברים טכניים כמו עיצוב כותרות הדגשת דברים מסויימים וברורים בכל הקבצים ועוד המון כללים טכניים שכמבקר אני לא זוכר את כל כל הכללים תוך כדי ביקורת. ואם אני כן רוצה לעמוד על כל הכללים הנדרשים ב100 אחוז אני צריך הרבה השקעה.
האם אפשר לעשות בוט או איך שיקראו לעגל הזה שבעצם אני מכניס לו פעם אחת את כל הכללים במדוייק ואני מעלה קובץ וורד והוא מסמן לי כל מה שלא עשוי לפי כל כל הכללים 100 אחוז?
בעצם זה מן הסתם יכול לעזור כזה דבר לכל העורכים כל אחד יחסי לרמת הכללים הנדרשת.
אשמח למידע ועזרה בנושא.
תודה רבה מראש
הדבר קיים בצורה כזו או אחרת.
אני מאמין שכרגע עדיין אי אפשר להעלות קובץ - אלא יותר ברמה של קטעים-קטעים.
חשוב להיות מאוד חשדני. מאוד. יש הרבה פספוסים וחורים.
לדעתי, ההתייחסות המתאימה היא ככלי-עזר שבא לשפר את הביצועים ולייעל את התהליך, ולא כתחליף.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הדבר קיים בצורה כזו או אחרת.
אני מאמין שכרגע עדיין אי אפשר להעלות קובץ - אלא יותר ברמה של קטעים-קטעים.
חשוב להיות מאוד חשדני. מאוד. יש הרבה פספוסים וחורים.
לדעתי, ההתייחסות המתאימה היא ככלי-עזר שבא לשפר את הביצועים ולייעל את התהליך, ולא כתחליף.
בהצלחה.
תודה רבה
כמובן שכרגע זה לא 100 אחוז, אבל לכאורה בהמשך הכלים הללו ישתדרגו ויהיו 100 אחוז או קרוב לכך.
איפה ואיך אני מוצא את מה שתכבתם שזה קיים בצורה כזו או אחרת?
לא משנה לי כזו או אחרת רק שיהיה לי כזה כלי עזר כמו שכתבתם כ'עזר' כרגע
שוב תודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
כמובן שכרגע זה לא 100 אחוז, אבל לכאורה בהמשך הכלים הללו ישתדרגו ויהיו 100 אחוז או קרוב לכך.
איפה ואיך אני מוצא את מה שתכבתם שזה קיים בצורה כזו או אחרת?
לא משנה לי כזו או אחרת רק שיהיה לי כזה כלי עזר כמו שכתבתם כ'עזר' כרגע
שוב תודה
לקבצים גדולים וכבדים, 'קלוד' יותר מומלץ.
עם זאת, יותר קל להתעסק עם GPT. פשוט להעלות לו קטע ולכתוב את המטרה ולחדד יחדיו את הכללים וההוראות.
יש גם אפשרות של יצירת בוט מיוחד, לבעלי מנוי. אבל לא חובה.
אם יש לך שאלות נוספות, תוכל לפנות בשמחה באישי או כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה