עזרה יצירת לוח עד

• הוסף לסימניות
במשפחתי מעונינים להכין לסבתא שלנו לוח שנה ללא ימי השבוע (כך שיתאים לכל השנים) ובהם נכניס תמונות של הצאצאים בתאריך ימי ההולדת שלהם, חיפשתי תוכנה שבה אני אוכל לעשות זאת ולא מצאתי, אני מדגיש שאני מעוניין רק בלוח עד ולא בלוח לשנה מסוימת,
אשמח לקבל יעוץ על תוכנה מסוימת או על דרך מסוימת לעשות זאת, או לקבל ממישהו/י תבניות מוכנות של לוח כזה שאני אוכל לערוך ולהוסיף את התמונות והכיתובים לבד.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם רעיונות איך לבצע את זה בקלות.

• הוסף לסימניות
אוכל להכין לכם! :)
להצעת מחיר שתתאים לכם,
שלחו מייל עם הפרטים ל- 8402055 בג'ימייל
או כאן בהודעה פרטית..

• הוסף לסימניות
אולי לא מתאים לכתוב את זה באתר של מקצוענים
:rolleyes:
אני עשיתי לוח עד בפאוור פוינט, טבלה פשוטה עם תמונות של כל המשפחה.

הסבים והסבתות משני הצדדים נהנים מזה כבר שנים, ורומזים לי מידי פעם להכין חדש, כי יש יותר ציוני ארועים בכתב יד מאשר במחשב...

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במשפחתי מעונינים להכין לסבתא שלנו לוח שנה ללא ימי השבוע (כך שיתאים לכל השנים) ובהם נכניס תמונות של הצאצאים בתאריך ימי ההולדת שלהם, חיפשתי תוכנה שבה אני אוכל לעשות זאת ולא מצאתי, אני מדגיש שאני מעוניין רק בלוח עד ולא בלוח לשנה מסוימת,
אשמח לקבל יעוץ על תוכנה מסוימת או על דרך מסוימת לעשות זאת, או לקבל ממישהו/י תבניות מוכנות של לוח כזה שאני אוכל לערוך ולהוסיף את התמונות והכיתובים לבד.
תודה מראש
אני בדיוק עובדת על כזה דבר
זה אמור להיות 12 כרטיסיות בצורת מלבן לכל חודש עם ספירלה
אם תרצו אשלח לכם את הדוגמא לאחר שאסיים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לוח עד בפאוור פוינט, טבלה פשוטה עם תמונות של כל המשפחה.
תמיד אפשר לעשות פשוט. הענין הוא שעם עוד קצת השקעה ולב, נגיע לתוצאה מרהיבת עין ומכבדת את היקרים לנו.

• הוסף לסימניות
אני בדיוק עובדת על כזה דבר
זה אמור להיות 12 כרטיסיות בצורת מלבן לכל חודש עם ספירלה
אם תרצו אשלח לכם את הדוגמא לאחר שאסיים
תודה! אשמח מאד!
נגיע לתוצאה מרהיבת עין ומכבדת את היקרים לנו.
הפעם אני מכבדת את עצמי... פשוט מתחילה לשכוח ימי הולדת/נישואין וכו'...
אבל יש לציין שאני בהחלט יקרה לעצמי...

• הוסף לסימניות
מודעה.jpg

• הוסף לסימניות
יש לזכור שלוח עד מתאים לכל השנים ולכן אין שילוב של הלועזי עם העברי או ימי שבוע וכדו' וכמובן ללא זמני היום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה