כללי יצירת לוח שנה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני בונה לוח שנה בתוכנת אינדיזיין. בניתי את השירשורים במאסטר,
את הזמנים שמתי בשכבות שונות.
כשאני משרשרת תאריך עברי - הכל טוב.
ברגע שאני משרשרת גם את התאריך הלועזי, הוא משרשר בעמוד הראשון, ואז משיך את השרשור רק בעמוד האחרון (שבו נגמר השרשור של התאריך העברי).
יש פתרון לדבר כזה?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
קרה לי דבר כזה
הבעיה נפתרה כשהרחבתי את תיבת הטקסט.

לפעמים צריך לבטל אנטרים.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזאת הבעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפיש;1053908:
אני בונה לוח שנה בתוכנת אינדיזיין. בניתי את השירשורים במאסטר,
את הזמנים שמתי בשכבות שונות.
כשאני משרשרת תאריך עברי - הכל טוב.
ברגע שאני משרשרת גם את התאריך הלועזי, הוא משרשר בעמוד הראשון, ואז משיך את השרשור רק בעמוד האחרון (שבו נגמר השרשור של התאריך העברי).
יש פתרון לדבר כזה?
תודה לעונים.

הסיבה לכך היא שמופעלת התכונה, הוספת דפים אוטומטית עד תום הטקסט.
בטלי זאת. והכל יבוא על מקומו בשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1054024:
הסיבה לכך היא שמופעלת התכונה, הוספת דפים אוטומטית עד תום הטקסט.
בטלי זאת. והכל יבוא על מקומו בשלום.
איפה מבטלים את התכונה הזו?

• הוסף לסימניות
מצטרפת, איפה מבטלים את התכונה הזאת?
ואם הוא לא מוסיך לי דפים אוטומטית, אז אני אמורה להוסיף לו מראש את כמות הדפים שהוא ימלא אותם?

• הוסף לסימניות
בעדיפויות להוריד את smart text refolw
צפה בקובץ המצורף 167909

ומלבד זאת, בעבודה כזו כדאי לעבוד בשכבות
וכל פעם להשאיר דלוק רק את השכבה בה משרשרים עכשיו.

קבצים מצורפים

• 2013-07-22_110109.pdf
    KB 87.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ראשית, תודה. זה עזר לי מאוד.
הבעיה כרגע היא, שהוא באמת לא משרשר את כל העמודים ואני צריכה לשרשר אותו ידנית לשאר העמודים.
יש אפשרות לפתור את זה גם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה