אופיס 365 יצירת משתמשים בקובץ אקסס

• הוסף לסימניות
שלום, יש לי קובץ אקסס שחלק מהשדות שבו הם לדוג' שם המזין וכדו' שזה דברים קבועים אבל ישנם כמה, דהיינו יש 5 מזינים קבועים, ואני מעוניין שלא יצטרכו להקליד כל פעם את כל השדות הללו אלא פשוט יבחרו בפתיחת האקסס את שם המשתמש שלהם ובכל הזנת נתונים האקסס יזין אוט' את שם המשתמש וכדו'. איך עושים את זה?

תודה מראש לכל העונים.

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות שבפתיחת האקסס, המשתמשים יבחרו את השם משתמש שלהם, ואז להכניס את השם משתמש כמשתנה, ואז בכל מקום שאתם צריכים להזין את שם המשתמש, תעשה פקודה שמכניסה את המשתנה.

• הוסף לסימניות
@שטארק תודה רבה!
האם אני יכול לעשות גם שאם הוא מזין בשדה x את הערך y, אז השדות a b c יכניסו אוטמטית נתון מסוים לפי הערך שב x ?
תודה.

כמו"כ אם יש לך אפשרות לשלוח לי דוגמא מוכנה לפקודה לעיל וכן לזו (אם אפשרי) אני יודה לך מאד.

• הוסף לסימניות
מוצרף דוגמה.
לא היה זמן אז כתבתי במאקרו ולא בקוד, אבל העיקרון שווה.

קבצים מצורפים

• דוגמת משתמשים.zip
    KB 32.7 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה כבר אמור להיות יותר מסובך,
כלומר אתה צריך להכניס את הערכים הרצוים בפקודת iif, או לקשר את הערכים השונים לערכים המשניים, ואז להכניס את הערך המקושר, כאשר הכניסו בשדה x ערך מסוים שמקושר...

• הוסף לסימניות
זה כבר אמור להיות יותר מסובך,
כלומר אתה צריך להכניס את הערכים הרצוים בפקודת iif, או לקשר את הערכים השונים לערכים המשניים, ואז להכניס את הערך המקושר, כאשר הכניסו בשדה x ערך מסוים שמקושר...
תוכל לכתוב לי פקודה כזו בצורה אונברסאלית עם הוראות היכן לשים אותה, ואני יתאים אותה כל פעם ע"י שינוי הערכים והשדות?

לא דחוף להיום, אפשר גם מחר.

• הוסף לסימניות
תוכל לכתוב לי פקודה כזו בצורה אונברסאלית עם הוראות היכן לשים אותה, ואני יתאים אותה כל פעם ע"י שינוי הערכים והשדות?

לא דחוף להיום, אפשר גם מחר.
@שטארק אתה יכול לעשות את זה? תודה!

• הוסף לסימניות
...
סליחה, בטעות!

• הוסף לסימניות
ישנם שיטות רבות לעשות את מה שאתה רוצה, הנה שיטה אחת, מבוססת על שאילתה לפי הקריטריון של הנתון בשדה X ופקודה שמכניס את הנתון של השאילתה בשדה Y.
ראה בטופס הוספת רשומה, עדכן את סניף הבנק, וראה איזה פלא, הבנק יתעדכן מעצמו.
כנס לאירוע בעת עדכון, כדי לראות איך זה בנוי.

קבצים מצורפים

• דוגמת משתמשים.zip
    KB 51.5 · צפיות: 53

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה