יצירת סביבון מרצועות נייר. שמעתם?? מכירים את הטכניקה.

• הוסף לסימניות
שמעתי על יצירה של סביבון שעשוי מרצועות נייר מאורכות מגולגלות על שיפוד. רריתי שיש הרבב סרטונים באינטרנט. אבל לא נפתח לי בחסימה.
רם יש מישהו שיכול להסביר או לשלוח לי סרטון בגקסת דרייב.
ממש יעזור לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
די דחוף האמת

• הוסף לסימניות
מצו"ב מדריך להכנת סביבון מנייר להורדה.

קבצים מצורפים

• מדריך להכנת סביבון מנייר.pdf
    KB 353 · צפיות: 238
  • תודה
Reactions: ngp
  • הוסף לסימניות
שמעתי על יצירה של סביבון שעשוי מרצועות נייר מאורכות מגולגלות על שיפוד. רריתי שיש הרבב סרטונים באינטרנט. אבל לא נפתח לי בחסימה.
רם יש מישהו שיכול להסביר או לשלוח לי סרטון בגקסת דרייב.
ממש יעזור לי.
תודה רבה
תשלחי תמונה

• הוסף לסימניות
אולי את מתכוונת לזה? זה היה אחת הפעילויות של המנויים שלי ב-™Creating Time. אם לזה התכוונת אשמח לעזור עם ההוראות.
twirligig.jpg

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקחת קיסם
לגלגל סביבו רצועת נייר ארוכה (מודבקת מכמה וכמה רצועות) של קווילינג
עד לקבלת סביבון. (דסקית עגולה, שבאמצעה מקל עם שפיץ)
מאוד חמוד וקל.

• הוסף לסימניות
זה פשוט להכין ספירלה מרצועת ניר ארוכה מאוד [או מחליף צבעים, או חיבור של כמה רצועות] וליפוף סביב קיסם-שיפוד כמו בקוויליד, בצפיפות

• הוסף לסימניות
נראה מקסים!!!
מסתובב?
כן.
זה מאוד קל.
פשוט מגלגלים רצועת נייר ארוכה (מודבקת מכמה צבעים) סביב שיפוד.
דבק בהתחלה (על הקצה שמודבק לשיפוד)
דבק בסוף הרצועה
ודבק מלמעלה ולמטה.....

(אגב אפשר לעשות מזה גם צורה דומה יותר לסביבון. מן קערה כזו. אין לי תמונה)

• הוסף לסימניות
הנה הוראות מקוצרות:
גוזרים 8 רצועות דקות מנייר A4 (לאורך) - לא בריסטול! וגוזרים גם 4 עיגולים, מדביקים עם דבק סטיק לקבלת המבנה הזה:
IMG_0093_2.JPG

אז מכניסים שיפוד בזהירות דרך שני הקצוות ומדביקים בדבק חם רק את החיבור העליון.
IMG_0095_2.JPG
ואז אפשר לגלגל - הלמעלה נשאר דבוק והשאר מסתובב (כמו בתמונה הראשונה שהעלתי בפוסט הקודם).
מאוד מאוד כיף גם להכין וגם לשחק, אני מאוד ממליצה!

תוכלו להוריד עוד פעילויות חינמיות באתר - www.creatingtimekids.com/he

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה