יצירת סלייד פוסטים אחרוים לצורך תצוגה באתר אחר כפרסומת

• הוסף לסימניות
שלום לכם, חשבתי על רעיון ולא מצליח למצוא דרך לבצע אותו.
נניח ויש לי אתר ואני רוכש שטח פרסום באתר אחר.
עכשיו בשטח הפרסום אני רוצה לשים למעשה סלייד שיציג פוסטים אחרונים/ נבחרים וכדומה .
שיהיה כולל תמונה של הפוסט (תמונה ראשית) וכמובן שם ושיפנה לפוסט.
אשמח אם למישהו יש רעיון איך ליצור דבר כזה.

• הוסף לסימניות
משו בסגנון כמו שיש ב-JDN?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל101;1888178:
משו בסגנון כמו שיש ב-JDN?

יש שם כמה סליידים, מבחינה עיצובית אני יעדיף במאונך כמו שיש בתחתית האתר,
אבל הרעיון שלי הוא ליצור אחד כזה עם אפשרות הטמעה באתר אחר (לנצל למעשה בזה את שטח הפרסום במקום פרסומת סטנדרטית לתת אמבד קוד שיציג את הסלייד).

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה לא דבר מסובך במיוחד ליישום.
אנא הרחב איפה הקושי שלך וננסה לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1888456:
בעיקרון זה לא דבר מסובך במיוחד ליישום.
אנא הרחב איפה הקושי שלך וננסה לעזור.

האמת שלא עלה בדעתי שום דרך לעשות את זה מלבד אייפריים (עלוב)
אשמח לשמוע על דרכים אמיתיות

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור? - http://php.net/manual/en/function.file-get-contents.php

בגדול הרעיון:
<?php
$homepage = file_get_contents('http://www.example.com/');
echo $homepage;
?>

אולי יש אפשריות יותר טובות, אבל אין לי מושג..

דרך אגב, אתמול וורדפרס קיבלה גרסה חדשה 4.4 והוסיפו שם אפשרות להטמיע פוסטים דרך קישור באתרים אחרים (כמו שמטמיעים בפייסבוק), והאתר יודע לשאוב גם את הכותרת ואת התמונה, אולי באפשרות הזאת זה כולל גם דרך מובנית להטמיע פוסטים אחרונים.

• הוסף לסימניות
בעזרת אייפריים זה בדיוק האופן שהכי מתאים לסיטואציה שאתה צריך לספק למישהו אחר קוד הטמעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1889296:
בעזרת אייפריים זה בדיוק האופן שהכי מתאים לסיטואציה שאתה צריך לספק למישהו אחר קוד הטמעה.

לכן חשבתי על זה אבל הבעיה היא שהאתר הוא רספונסיבי ואז האייפריים מתפקשש...

• הוסף לסימניות
בצד של הבלוג שלך אתה צריך ליצור תבנית עמוד נקיה לגמרי ולהשתמש בה עבור עמוד שבו תמקם סליידר פוסטים.
אתה יכול ליצור סליידר פוסטים מותאם אישית די בקלות בעזרת קצת php ו jQuery או לחילופין בעזרת תוסף סליידרים מתאים (יש לא מעט כאלה).

כמובן שכל זה דורש מידה מסויימת של מיומנויות מקצועית. אם חסרה לך המיומנות הזו, כנראה עדיף שמשתמש בשירותיו של איש מקצוע שיש לו את הכישורים הנדרשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1889605:
בצד של הבלוג שלך אתה צריך ליצור תבנית עמוד נקיה לגמרי ולהשתמש בה עבור עמוד שבו תמקם סליידר פוסטים.
אתה יכול ליצור סליידר פוסטים מותאם אישית די בקלות בעזרת קצת php ו jQuery או לחילופין בעזרת תוסף סליידרים מתאים (יש לא מעט כאלה).

כמובן שכל זה דורש מידה מסויימת של מיומנויות מקצועית. אם חסרה לך המיומנות הזו, כנראה עדיף שמשתמש בשירותיו של איש מקצוע שיש לו את הכישורים הנדרשים.

אוקי אני יבדוק את זה.
תודה רבה ושבוע טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה