דיון יצירת סרטון הסבר על מוצר אמיתי אפשרי בai ?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות ליצור סרטון הדרכה על מוצר בai
אני רוצה לדוגמה לעלות תמונה של מקרר מבחוץ ומבפנים ולתת לו את הטקסט שזה המפרט של המוצר ושיצור דמות שמסבירה על המקרר לפי המפרט שאני מעלה לו
אשמח אם מישהוא יודע להגיד לי אם יש אפשרות כזאת או שזה רעיון עדין לא ישים

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות ליצור סרטון הדרכה על מוצר בai
אני רוצה לדוגמה לעלות תמונה של מקרר מבחוץ ומבפנים ולתת לו את הטקסט שזה המפרט של המוצר ושיצור דמות שמסבירה על המקרר לפי המפרט שאני מעלה לו
אשמח אם מישהוא יודע להגיד לי אם יש אפשרות כזאת או שזה רעיון עדין לא ישים
לא ממש אבל אפשר לנסות .

ב flow יש אפשרות להאריך את הסרטון כל פעם בעוד שמונה שניות (צריך לדעת לעבוד עם זה שיהיה המשך נורמאלי)

אני לא יודע האם ניתן לעלות תמונה ב flow (אני משער שכן) אבל ניתן לומר לו בדיוק מה להגיד

יש עוד בעיה אני חושב שזה לא זמין בארץ אלא עם כן יש לך vpn והמחיר שלו הוא 150 דולר לחודש (בהנחה)

• הוסף לסימניות
לא ממש אבל אפשר לנסות .

ב flow יש אפשרות להאריך את הסרטון כל פעם בעוד שמונה שניות (צריך לדעת לעבוד עם זה שיהיה המשך נורמאלי)

אני לא יודע האם ניתן לעלות תמונה ב flow (אני משער שכן) אבל ניתן לומר לו בדיוק מה להגיד

יש עוד בעיה אני חושב שזה לא זמין בארץ אלא עם כן יש לך vpn והמחיר שלו הוא 150 דולר לחודש (בהנחה)
אם זה לא עובד בארץ אז זה בטח גם לא תומך בעברית?
אני מדבר על עברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה