יצירת סרטון מהדמיה ב3D MAX

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לדעת איזה תוכנות או תוספים יש ליצירת סרטון מהדמיה בתוכנת 3D MAX,
אני מתכוונת לסרטון שממש מסתובב בתוך הבית ומראה את הכל ריאליסטי.
וכמובן אם אפשר ללמוד לבד ואיפה?
תודה

• הוסף לסימניות
כדי ליצור סרטון מ3DMAX תצטרכי לשלם הרבה כסף לחוות רינדור
יכולה להוזיל עלויות משמעותית וליצא סיור וירטואלי לכל חלל בנפרד.

• הוסף לסימניות
אני מייצא בפורמת FBX ומרנדר במאיה או בKEYSHOT

• הוסף לסימניות
כדי ליצור סרטון מ3DMAX תצטרכי לשלם הרבה כסף לחוות רינדור
יכולה להוזיל עלויות משמעותית וליצא סיור וירטואלי לכל חלל בנפרד.
ואת יודעת איך אני מייצאת סיור וירטואלי באיזה תוכנה?

• הוסף לסימניות
גם ממקס אפשר ליצא
בהגדרות רינדור את צריכה לבחור בעדשת פנורמה

• הוסף לסימניות
את יכולה ליצור סרטונים גם ממקס עצמה, ביוטיוב יש סרטונים שמלמדים מספיק בשביל להוציא סיור ברחבי הבית (בלי הנפשות משוכללות וכדו')

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
יכולה להפנות אותי למשהו ספציפי?

• הוסף לסימניות
אני מעבירה את ההדמיה ל unreal ומסריטה ניתן לעשות בה גם סיורים וירטאלים .
יש עוד תוכנה 3dvista לסיורים וירטואלים ממש בקלות אבל את צריכה לברר איך מעלים אח"כ סיור מהתוכנה לאתרים.
.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה