SQL יצירת עמודים אוטומטית באתר וורדפרס מתוך הדאטה בייס

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי מידע בדטא בייס SQL, והמידע מוצג כעת באמצעות אתר PHP פשוט שמישהו שמישהו בנה עבורי, ניתן לצפות בו כאן

אני רוצה להציג את כל המידע הזה בתוך אתר וורדפרס, כלומר שיהיה ניווט ודף עצמאי עבור כל ערך.

כיצד ניתן לעשות זאת?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
בעיקרון להטמיע ולהכניס php אמור להיות מציאותי (אני לא נכנס לשאלה על הטמעה של תוכן זה אלא על הטמעה באופן כללי) אך השימוש במערכת הניווט של וורדפרס איני יודע כמה תהיה קשה או קלה בשביל זה ואם היא שייכת מכיון שהתוספים הקלאסיים של מערכות הניווט שאני משתמש בהם שואבים את המידע מטקסונומיות או שדות מיוחדים ויתכן שיהיה צורך לבצע שינויים להתאים את זה לחיפוש זה אך אולי תמצא פתרון גם לנושא הזה בוורדפרס. (אני אישית לא עוסק/ עסקתי בתחום הphp כלל אלא במערכות מוכנות מבוססות php או כל שפה אחרת).

• הוסף לסימניות
תודה על המענה.
ישנם 2 אפשרויות שאפשר לבצע (השאלה איך)
תוסף וכדו' ששואב את המידע ישר מטבלאות SQL כפי שאני מגדיר לו
או אפילו יותר קל ועדיף כמו שאמרת, להטמיע את האתר PHP בתוך מערכת וורדפרס.

אם יש למישהו רעיון כיצד ניתן לבצע זאת אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
מה דעתך על זה?

ואולי גם זה יוסיף?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה