כללי יצירת פאזל

• הוסף לסימניות
ראיתי כאן מספר אשכולות עם אקשנים ליצירת פאזלים, אבל לא הצלחתי למצוא מה שאני מחפש:

כל האקשנים והפלאג-אינים שראיתי, פשוט מציירים חלקי פאזל על התמונה המבוקשת, אך לא מצאתי דרך נוחה וקלה לפזר את חלקי הפאזל במסמך חדש.

מישהו מכיר שיטה לזה?

• הוסף לסימניות
דווקא האקשן שאני השתמשתי בו, יוצרת חלקים שהוא חותך כרגיל, אבל זה מכניס את כל החלקים לספריה ואפשר אחר כך לשנות כל חלק כפי שרוצים. לתת לחלק אפקטים, לשנות מיקומם וכולי.

סתם כדוגמא זו פרסומת שנעשתה כבקשת הלקוחה [ובסוף הלכנו על חלק בלי פאזל]

קבצים מצורפים

• סנסיישנס - הלבשה אישית - רבע עמוד2.jpg
    KB 286.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ואם אינני טועה, זה זה

קבצים מצורפים

• PUZZLE EFFECTS by Panos.rar
    KB 82.4 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לא יודעת מה לא נראה לי כאן
זה לא נדבק לי לחנות

• הוסף לסימניות
לאיזה ספריה זה מכניס את החלקים?
לא מצאתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;510338:
לא יודעת מה לא נראה לי כאן
זה לא נדבק לי לחנות

גם לי לא. לכן ירדנו מזה בסוף. כפי שכתבתי למעלה - זה היה על פי דרישת הלקוחה. רצתה פאזל.

נכתב ע"י אברהם;510346:
לאיזה ספריה זה מכניס את החלקים?
לא מצאתי

לא זוכרת בדיוק, כשעשית זאת, זה לא יצר לך מלא שכבות?
כי אולי לא בתוך ספריה אבל בטוח שלכל חלק בפאזל יש שכבה משל עצמו [או אולי 2]

• הוסף לסימניות
זה אמנם שכבות אבל הם מקושרים אחד לשני (אפשר לבחור אחד אבל לא לערוך אותו)
וגם שביטלתי את המנעול זה לא עזר
אז פשוט שכפלתי את החתיכות שאני רוצה ואיתם אפשר כן לשחק בגדלים

• הוסף לסימניות
איך משתמשים באקשן? איך מפעילים אותו?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מביאים תמונה לתוכנה
פותחים את חלונית האקשנס' window/actions

ומטעינים את האקשן ע"י load action
ובחלונית לוחצים על הplay (משולש קטן)
(לוקח כמה דקות/זמן לקלוט את התהליך של האקשנים)

• הוסף לסימניות
איך מטעינים אותו?
כשאני לוחצת על טען, הוא מפנה אותי לתיקיה ריקה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תפתחי את התיקיה ששם נמצא הקובץ

• הוסף לסימניות
לפעמים צריך לבטל את הפעולות האחרונות, וכך יתפרקו החלקים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה