פונט יצירת פונט

• הוסף לסימניות
יש לי פונט מוכן בקובצי ai ואני רוצה לייצא אותם לפונט.
איך עושים את זה?
עדיף משהו קל לתפעול בעברית
תודה

• הוסף לסימניות
לומדים תוכנת עריכת פונטים

• הוסף לסימניות
יש לציין שלאתר הזה אין אפשרות של יבוא קבצי ai

למיטב ידיעתי רוב המקצוענים עובדים על תוכנה בשם FontCreator שיש אפשרות של יבוא קבצי ai והוא אתר מקצועי מאוד אבל יש לו כמה חסרונות א. הוא לא בעברית, ב. הוא לא כ"כ בנוי לעריכת פונטים צבעוניים, ג. אין בו מדי הרבה כלי עבודה, אבל עם עורכים את הפונט באילוס' זה מצויין ד. הוא עולה כסף... אבל יש אופציה של נסיון.
יש תוסף לאילוס' לבנייה ועריכה של פונטים אבל הוא די יקר...
אני כרגע עובד על התוכנה שציינתי ואין על המקצועיות של התוכנה היבוא מאילוס' כליל ביותר. ממליץ מאוד...

• הוסף לסימניות
אני יצרתי דרך האתר הזה פונט באילוס' הוא לא יצא מי יודע מה אבל...

קבצים מצורפים

• Oalim-Regular.ttf
    KB 6.4 · צפיות: 102
  • הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי רוב המקצוענים עובדים על תוכנה בשם FontCreator שיש אפשרות של יבוא קבצי ai והוא אתר מקצועי מאוד אבל יש לו כמה חסרונות א. הוא לא בעברית, ב. הוא לא כ"כ בנוי לעריכת פונטים צבעוניים, ג. אין בו מדי הרבה כלי עבודה, אבל עם עורכים את הפונט באילוס' זה מצויין ד. הוא עולה כסף... אבל יש אופציה של נסיון.
מישהו יכול להדריך אותי איך משתמשים בזה, אין לי שמץ של ידע באנגלית.....
תודה

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא, אבל נראה לי שאפשר למצוא גירסא פרוצה של התוסף, אבל במקרה שאתה רוצה לערוך פונט למכירה אני לא ממליץ על הגירסא הפרוצה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה