יצירת קובץ אימג אינברסלי

• הוסף לסימניות
שמועה שמעתי שיש אפשרות באמצעות ACRONIS ליצור קובץ אימג' שיתאים לכל המחשבים (מה שישאיר צורך להתקין דרייברים יחודיים לכל מחשב)
משהו שמע להעלות הסבר אשמח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;2270109:
שמועה שמעתי שיש אפשרות באמצעות ACRONIS ליצור קובץ אימג' שיתאים לכל המחשבים (מה שישאיר צורך להתקין דרייברים יחודיים לכל מחשב)
משהו שמע להעלות הסבר אשמח

לא רק אקרוניס יש הרבה תוכנות (reflect,lasysoft,goust , StorageCraft ,imagx ) שמיצרות העתק של הדיסק במחשב כך שלא צריך להתקין תוכנות ועדכונים מחדש . אבל אקרוניס הוא היותר פופולראי בתחום.
רק צריך לשים לב שבמערכות הפעלה XP וWIN7 צריך לעשות תיקון לדריבר של SATA כדי שזה יעבוד.

התהליך הוא יוצרים דיסק\USB bootable עם אקרוניס עושים גיבוי למחשב שאותו אנו רוצים לשכפל. ואז בכל פעם שנרצה להתקין נעשה שחזור לקובץ הגיבוי שלנו.

• הוסף לסימניות
האם התוכנה יכולה להסתדר עם התקני חומרה שונים בין המחשבים

• הוסף לסימניות
אני לא אוהב לעשות זאת, מתכון שלפעמים לא יוצא טוב בגלל הדרייברים, אני לוקח image רגיל ומכניס batch של התקנות אוטומטיות של התוכנות שאני רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2270203:
אני לא אוהב לעשות זאת, מתכון שלפעמים לא יוצא טוב בגלל הדרייברים, אני לוקח image רגיל ומכניס batch של התקנות אוטומטיות של התוכנות שאני רוצה.
זה לא המקום לדבר על זה, אבל חבל על הזמן שלוקחים ההתקנות.
במערכות ההפעלה החדשות (8, 8.1, 10), אם תשים image של מערכת הפעלה בלי שום דרייברים (מעבר לדרייברים שמערכת ההפעלה מתקינה בעצמה), ובפרט אם מקורה של ה'תמונה' היא ממחשב נייח, כל מחשב באשר הוא יידע להסתדר עם התמונה הזו מצוין.

• הוסף לסימניות
אם כך הפיתרון הטוב ביותר ליצור מערכת וירטואלית של התקנות ל32 ו64 ביט עם התקנות תוכניות בסיסית ליצור מהם תמונת מערכת ואותם לפרוס על מחשבים זה חוסך המון זמן

• הוסף לסימניות
ישנם החולקים.

שזה לא שווה בדיוק כמו התקנה רגילה מחדש

זה יותר קל אבל פחות בריא....

אם זה אותו מחשב ניחא.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;2270227:
אם כך הפיתרון הטוב ביותר ליצור מערכת וירטואלית של התקנות ל32 ו64 ביט עם התקנות תוכניות בסיסית ליצור מהם תמונת מערכת ואותם לפרוס על מחשבים זה חוסך המון זמן

וזה בדיוק מה שרוב הטכנאים עושים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2270207:
זה לא המקום לדבר על זה, אבל חבל על הזמן שלוקחים ההתקנות.
במערכות ההפעלה החדשות (8, 8.1, 10), אם תשים image של מערכת הפעלה בלי שום דרייברים (מעבר לדרייברים שמערכת ההפעלה מתקינה בעצמה), ובפרט אם מקורה של ה'תמונה' היא ממחשב נייח, כל מחשב באשר הוא יידע להסתדר עם התמונה הזו מצוין.

אני חושב שאנחנו די מסכימים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;2270169:
רק צריך לשים לב שבמערכות הפעלה XP וWIN7 צריך לעשות תיקון לדריבר של SATA כדי שזה יעבוד.
הוא כנראה התכוון עם האפשרות של ה UNIVERSAL RESTORE - ואז אין צורך גם לטפל בנושא ה SATA.

באופן כללי כמו שכבר אמרו כאן , במערכות חדשות (10, וגם 8.1 - אבל מי כבר מתקין את זה בשנה האחרונה...) אין בכלל בעיות , וב 90 אחוז מהמקרים ה IMAGים עובדים מצויין , אפילו במעבד מ AMD ל INTEL וכדו .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה