כללי יצירת קישורים פנימיים בין העמודים ביצוא ל-pdf מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם ניתן ליצור קישור דרך בחירת מלל שיהפוך לקישור, כמו קישור לאתר חיצוני
או שהדרך היחידה שאני מצאתי היא ע"י יצירת כפתור שקוף מעל המלל ולמלל לתת סתם סטייל עם קו תחתי, לזיהוי שהוא קישור.

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור בוקמרק בחלונית אינטרקטיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1344234:
האם ניתן ליצור קישור דרך בחירת מלל שיהפוך לקישור, כמו קישור לאתר חיצוני
או שהדרך היחידה שאני מצאתי היא ע"י יצירת כפתור שקוף מעל המלל ולמלל לתת סתם סטייל עם קו תחתי, לזיהוי שהוא קישור.

סליחה על ההקפצה.
אבל הייתי מעוניינת לקבל הדרכה מדויקת איך אני יוצרת את זה
ומה הדרך הקלה ביותר לעשות את זה. (קישור מאינדיזיין)
מי שיוכל... אודה לו מאוד!:)

• הוסף לסימניות
זהו?:confused:
זה קצת הרבה דחוף

• הוסף לסימניות
אפשר.

אם הקישור לעמוד, זה יותר פשוט (משתמשים ב-hyperlink page destination).

אם הקישור לטקסט מסויים, צריך קודם לבחור את הטקסט אליו רוצים להגיע, וליצור hyperlink text destination (text anchor. אחרי זה חוזרים לטקסט שמקשר, בוחרים אותו, והופכים אותו ל-hyperlink ומצאים את ה-text anchor שעכשיו יצרתם. פרוצדורה קצת מסורבלת.

בכל אופן, דבר ראשון זה לפתוח את החלונית ה-hyperlinks. כל מה שצריכים נמצא בכתפורים שם ובתפריט שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1732540:
אפשר.

אם הקישור לעמוד, זה יותר פשוט (משתמשים ב-hyperlink page destination).

אם הקישור לטקסט מסויים, צריך קודם לבחור את הטקסט אליו רוצים להגיע, וליצור hyperlink text destination (text anchor. אחרי זה חוזרים לטקסט שמקשר, בוחרים אותו, והופכים אותו ל-hyperlink ומצאים את ה-text anchor שעכשיו יצרתם. פרוצדורה קצת מסורבלת.

בכל אופן, דבר ראשון זה לפתוח את החלונית ה-hyperlinks. כל מה שצריכים נמצא בכתפורים שם ובתפריט שלו.

תודה רבה!
האם אפשר להשיג איפשהו סרטון הדרכה? (גם בתשלום)
ושוב תודה על ההסבר המפורט...

• הוסף לסימניות
תמונות מסך מצידך יעזרו: מה בדיוק את רוצה להשיג? לקשר מה למה?

• הוסף לסימניות
תמונות מסך מצידך יעזרו: מה בדיוק את רוצה להשיג? לקשר מה למה?
אני רוצה ליצור קטלוג באינדיזיין וליצא אותו בpdf להטמיע באתר את הקטלוג ובתוכו ליצור קישורים ל.. (אני חייבת לפרט?)
הייתי רוצה לדעת איך אני עושה את זה בדיוק באינדיזיין מה להגדיר ואיך...

• הוסף לסימניות
מי שיכול להשיג לי מיוטיוב קישור (אין צורך להוריד) לסרטון הדרכה ליצירת קישור באינדיזיין... תבוא עליו הברכה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י up;1732881:
מי שיכול להשיג לי מיוטיוב קישור (אין צורך להוריד) לסרטון הדרכה ליצירת קישור באינדיזיין... תבוא עליו הברכה!!

אולי בכל זאת?:confused:
אשמח לעזרה.:):) גם באישי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה