דרוש מידע יצירת קשר טלפוני עם חברת צ'רידי בישראל

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה התמיהה כל יהודי שמקפיד לתת מעשר כספים עשירית מהכנסות יכול לתת למוסד שאליו הוא מרגיש ממש מחובר לפחות 200 שקל בחודש כך שהוא לבד יכול להתחייב מהיעד שלו 2400 שקל בשנה ואם יש 500 כאלה כבר אוחזים במליון כמו שאמרו

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי כל ההתרמות אבל לגבי 2 ספציפיות יודעת מבפנים שהכל אמיתי בלי שקרים ואפילו לא הלוואות להשלמה באחת ההתרמות לא הכניסו את כל הסכומים שהגיעו כדי לא לשלם סתם אחוזים.

• הוסף לסימניות
גם לי ידוע על אחד המצ'ינגים הגדולים שהיו בחודש האחרון והגיעו לסכום נאה ביותר, שהכל היה אמת לאמיתה.

• הוסף לסימניות
ממה שאני רואה, חלק מסוים מההתחייבויות הן בהוראות קבע לכמה שנים. לדוגמא, אדם התחייב 5000 ש"ח, הוא מקים הו"ק אצלנו ל-100 תשלומים של 50 ש"ח. לאחר מכן אנשי המגבית מעדכנים באתר תרומה של 5000 ש"ח. בצורה כזו אלפי אברכים תרמו סכומי ענק שסייעו מאוד להגעה ליעד.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה התמיהה כל יהודי שמקפיד לתת מעשר כספים עשירית מהכנסות יכול לתת למוסד שאליו הוא מרגיש ממש מחובר לפחות 200 שקל בחודש כך שהוא לבד יכול להתחייב מהיעד שלו 2400 שקל בשנה ואם יש 500 כאלה כבר אוחזים במליון כמו שאמרו

הבעיה היא כזו - לצערינו לא אלמן ישראל ולכולם כבר הרבה הוראות קבע. רוב האנשים שאני מכירה את המעשרות כבר שיעבדו.
למצוא 500 איש שיתנו לך הוראת קבע של 200 שקל בחודש זה המון.
תרומה ברמה של 200 שקל בחודש - מדובר באמת בקירבה חזקה מאד. וזה כנראה מישהו שכבר יש לו הוראת קבע למוסד שלך.

הצצתי בכמה התרמות. בנים של רמי"ם בישיבה נתנו 200-400 שקל (חד פעמי - לא בכל חודש) וזה כבר קירבה קרובה = המשכורת של האבא.

ואת ה-500 קרובים מאד האלו צריך רק בשביל המיליון הראשון!!!!

אז נניח שמשיגים את המיליון הראשון כמו שאתה מאמין. מה הלאה?? איך משיגים עוד פי 10 ופי 15 ופי 30 מזה?? (אחרי שאת ה-500 קרובים כבר עברנו.)

• הוסף לסימניות
ברכת יוסף לא היה דרך חברת צ'רדי
זה היה דרך חברה מתחרה שלהם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני כמו כולם הכרתי את הרעיון של מייצ'ינג בתקופה האחרונה, עד אז הוא היה מוכר אצל מועמדים לנשיאות ארה''ב..
בהתחלה האמון שלי היה מועט, אבל הבנתי שחברת צ'ירדי למדו את הנושא ממש לעומק, עם מחקרים וכו', וזה כנראה עובד.
המייצ'ינג הראשון שהייתי שותף פעיל, היה של מעייני הישועה, והייתי בהלם מוחלט לראות כמה קל לאנשים להתחבר לזה, הם רואים את האתר של צ'רידי, ואת הסכומים...
ואפילו החסכניים מבין חברי פתחו את הכיס ואת הארנק.
ואז הגיע אחר תקופה קצרה מאד, עוד מייצ'ינג, התביישתי אפילו לכתוב מייל, אבל מכיוון וזה מוסד של ידיד קרוב, ולומדים שם לא מעט מקרובי, וקיבל את המילים החמות של גדולי ישראל, עד כדי 'בנפשי הדבר', שלחתי מייל שוב, והייתי בהלם יותר גדול, מאנשים לא דתיים, ולא קשורים למוסד הספציפי ההוא, ותרמו סכומים נכבדים מאד.
ואז הגיע המייצ'ינג השלישי בתוך חודש ומשהו,
שם הרב שלי היה פעיל, והוא שלח מייל דרך השרת של החברה [באישור כמובן]
ושוב - חילונים לגמרי, מבוגרים, צעירים, מהארץ ומחו''ל, ישבו מול האתר, וידעו לעדכן בפורום של החברה כל מיליון שנחצה,
היה מדהים שהגעתי לפגישת צוות מורחבת בעבודה, ובתחילת הפגישה הנושא היה כמה הם אוחזים, ולמה אין הכפלה, וכמה תרמו וכמה יתרמו...

כנראה שיש כוחות פסיכולוגיים תת הכרתיים שמשפיעים עלינו ברמה אחרת.
האאא. ולכל מי שחשב לבוא בפורים, השנה אני קצת מקצץ אחרי 3 מצ'יינגים....

• הוסף לסימניות
למשל במצ'ינג של חסידות בעלזא.
אכן היו הרבה מאוד פשלות.
ועדיין לא ברור לי בכלל שהם עברו את הסכום...
מי שעקב באתר מבין מה הכוונה.
ובכלל בעיניי זה תופעה מאוד חיובית איך שכולם נרתמים בשביל כולם.
יהיה מעניין לראות אם חסידות גור תעבור את היעד?

• הוסף לסימניות
ואם אתם מעוניינים בפלטפורמה טלפונית בצורה כשרה שמהווה תחליף מושלם למסך וגם משתלמת פנה אלי
hakama.ivr @ גימייל וכו'

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי לא ממליץ לעבוד עם חברת צרידי.
הם עשו לנו תרגיל ממש לא הגון ובנס נחלצנו מהם.
יש בשוק כמה חברות מתחרות הרבה יותר טובות.

• הוסף לסימניות
מצ'י מאוד זולים

• הוסף לסימניות
אפשר מספר טלפוני של צרידי ליצירת קשר?
תודה מראש
אפשר באישי
L4135030
גימיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה