google יצירת קשר עם גוגל על חשבון שהושבת

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתכתב עם נציגים בגוגל וואן בקשר לחשבון שהושבת
פשוט שירות לקוי עונים תשובות לקוניות כמו בוט חוזרים על עצמם בלי להבין מה אתה מבקש מהם ובשלב מסוים מתעלמים ממך
מתסכל ברמות...
אשמח למידע איך ניתן ליצור איתם קשר בדרך נוספת בקשר לחשבון שהושבת שלא נותן אפשרות שחזור ואני רוצה להגיש ערעור.
או כל מידע אחר בנושא
תודה רבה

• הוסף לסימניות
עייני פה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתי להתכתב עם נציגים בגוגל וואן בקשר לחשבון שהושבת
פשוט שירות לקוי עונים תשובות לקוניות כמו בוט חוזרים על עצמם בלי להבין מה אתה מבקש מהם ובשלב מסוים מתעלמים ממך
מתסכל ברמות...
אשמח למידע איך ניתן ליצור איתם קשר בדרך נוספת בקשר לחשבון שהושבת שלא נותן אפשרות שחזור ואני רוצה להגיש ערעור.
או כל מידע אחר בנושא
תודה רבה
שלום וברכה
האם הסתדרתם עם אלי אקספרס אני באותה בעיה הם השביתו את החשבון שלי ואני חייבת אותו הגיע אלי מוצאים לא תואמים ואני צריכה להחזיר וכן לא קיבלת החזר כספי על מוצא שהחזרתי, איך מתקשרים איתם ?

• הוסף לסימניות
האם משהו יודע איך פותחים חשבון שהושבת ע"י אלי אקספרס אני חייבת אותו הגיע אלי מוצאים לא תואמים ואני צריכה להחזיר וכן לא קיבלת החזר כספי על מוצא שהחזרתי, איך מתקשרים איתם ?

• הוסף לסימניות
מי שנחסם לו החשבון הגוגל או בעלי אקספרס
ניתן לפתור זאת בתשלום סמלי
אצל פשיטער-035055533 לבקש את משה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
האם הסתדרתם עם אלי אקספרס אני באותה בעיה הם השביתו את החשבון שלי ואני חייבת אותו הגיע אלי מוצאים לא תואמים ואני צריכה להחזיר וכן לא קיבלת החזר כספי על מוצא שהחזרתי, איך מתקשרים איתם ?
החשבון שלי הושבת בגוגל ולא באלי אקספרס
עם אלי אקספרס אפשר לתקשר דרך שירות לקוחות באתר לפתוח מחלוקת/סכסוך.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר הושבת?
כשאתה נכנס-מה ההודעה שמתקבלת?
בד"כ יש אופציה להגיש ערעור. יש?

• הוסף לסימניות
לגוגל יש שרות מאוד טוב.
אבל רק ללקוחות בתשלום:confused:.

יש פטנט שלפעמים עובד-
לשדרג מייל אחר לפרימיום.
להתכתב עם השירות/לבקש שיחה.
ולבקש מהם לטפל במייל השני...

• הוסף לסימניות
יש פטנט שלפעמים עובד-
לשדרג מייל אחר לפרימיום.
לא נוהגת להשבית שמחות אבל אצלי זה לא עבד זה תיסכל יותר
התשובות שם יותר גרועות משל בוט ולא הועיל בכלל.
מה שכן עזר לי לחכות לפחות חודש בלי נסיון בכלל סוג של השלמתי עם זה ואז ניסיתי וזה פשוט שחזר את החשבון בחסדי השם יתברך. תודה לה'.

• הוסף לסימניות
לא נוהגת להשבית שמחות אבל אצלי זה לא עבד זה תיסכל יותר
התשובות שם יותר גרועות משל בוט ולא הועיל בכלל.
מה שכן עזר לי לחכות לפחות חודש בלי נסיון בכלל סוג של השלמתי עם זה ואז ניסיתי וזה פשוט שחזר את החשבון בחסדי השם יתברך. תודה לה'.
היה לך נציג אנושי? או הבוט האוטומטי?

• הוסף לסימניות
מי שנחסם לו החשבון הגוגל או בעלי אקספרס
ניתן לפתור זאת בתשלום סמלי
אצל פשיטער-035055533 לבקש את משה
אתה מדבר על מקרה שהם כותבים שהחשבון הוגבל? כך >

בדיקת ההגבלה על השירות​

1772055427004.png

הגישה לשירות או לתכונה הוגבלה.

1772055437533.png
Gmail​

מה זה אומר הושבת?
כשאתה נכנס-מה ההודעה שמתקבלת?
בד"כ יש אופציה להגיש ערעור. יש?
אני הגשתי כבר לא יודע כמה ערעורים.. והם דוחים את זה בלי לומר מה הסיבה.
לגוגל יש שרות מאוד טוב.
אבל רק ללקוחות בתשלום:confused:.

יש פטנט שלפעמים עובד-
לשדרג מייל אחר לפרימיום.
גם בתשלום. הנציגים שם היו על הפנים. ולא עזרו כלום לבעיה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה