עזרה יצירת קשר עם הרב זילברשטיין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגור הוא מגיע לפעמים,
צריך לברר אצלהם

• הוסף לסימניות
לגבי זה, כנראה שטעיתי.
לא חושבת שהרב מקבל בערב, רק בבוקר.

האם יש לך מידע עדכני לימים אלו?
צריכה בדחיפות לשאול את הרב שאלה.
המספר הראשון (64 בסוף)- לא זמין כל היום
במספר עם 68 בסוף- גם בין השעות 8-9 בבוקר השיחה מועברת לתא קולי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש איזה מייל שאפשר לשלוח שאלות אל הרב יצחק זילברשטיין?
ממש דחוף לי
פה העליתי את המספר של הקו התורני של השאלות ותשובות מהרב (נראה לי נכד של הרב), בפתיח אומרים שם בסוף מייל, תנסו לשלוח לשם!

• הוסף לסימניות
פה העליתי את המספר של הקו התורני של השאלות ותשובות מהרב (נראה לי נכד של הרב), בפתיח אומרים שם בסוף מייל, תנסו לשלוח לשם!

האם עדין ניתן לשלוח שאלות למייל זה?
יש עוד דרך להשיג תשובה מהרב (במייל או מענה בטלפון)?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
האם למישהו יש מידע רלוונטי איך אפשר לשלוח לר' זילברשטיין שאלה- במייל או פקס או טלפון?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
האם למישהו יש מידע רלוונטי איך אפשר לשלוח לר' זילברשטיין שאלה- במייל או פקס או טלפון?
תודה רבה!!!
כתבו כאן למעלה מספר קו מתורתו של ר' יצחק זילברשטיין שם בפתיח יש כתובת מייל

• הוסף לסימניות
זה המידע שאני השגתי בזמנו:
אם רוצים לשאול את הרב, אפשר לבוא כל יום אחרי הנץ לרמת אלחנן, כשהרב יוצא מביהכ"נ.

ויש מייל של הר' שמדפיס ומעביר אליו שאלות:

3126877​

בג'ימייל.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לדעת על זמני קבלת קהל פנים מול פנים
או מספר לקבוע תור
למי שיש מידע עדכני
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה