דרוש מידע יצירת קשר עם קידישיק

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות ליצור קשר עם קידישיק (סניף כנפי נשרים).
אין מענה בווטסאפ
אין מענה בטלפון של הסניף
אין מענה בטלפון של שירות הלקוחות
אפילו שלחתי פנייה דרך פייסבוק אך גם משם דממה.

מישהו יכול לעזור לי?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי ענו בווטסאפ אחרי שעה שעתיים

• הוסף לסימניות
לאחר שניסיתי בכל הדרכים לדבר בטלפון עם אחד הסניפים,
ביקשתי בווטסאפ שיחזרו אלי מהסניף וחזרו אלי טלפונית יום אחרי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב, עשיתי הזמנה לפני שבוע וצריכה לתקן אותה, אין שום דרך שהם עונים, אולי משהו יודע על דרך לפנות אליהם, ניסיתי ווצאפ וטלפון ואין מענה

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב, עשיתי הזמנה לפני שבוע וצריכה לתקן אותה, אין שום דרך שהם עונים, אולי משהו יודע על דרך לפנות אליהם, ניסיתי ווצאפ וטלפון ואין מענה
יצא לי שחזרו אלי במייל כמה פעמים
אבל יותר בעבר
לפני כמה חודשים

• הוסף לסימניות
אני יצרתי איתם קשר במייל
<info:)kidichic.net‏>

ענו אחרי יומיים, כתבתי להם מספר פל והם התקשרו אלי.
שאלתי אותם על המענה טלפוני והם אמרו שכרגע אין מענה טלפוני ,רק פניות במייל ...

• הוסף לסימניות
חבל להם, אני לקוחה כבדה, יצא לי מחיר ממש גבוה, אם הם לא יענו אני יפנה להגנה לשירות הצרכן, אבל רציתי לנסות לפני זה בצורה יותר מתורבתת ונעימה

• הוסף לסימניות
השרות שלהם מזעזע!!!! גבו לי מחיר מלא ללא ההנחה ועוד על פריט שלא הגיע וזאת בנוסף שלא צרפו חשבונית ומאז אין שום תגובה.
מה עושים? מעבר לכך שיותר לא שווה לקנות שם גם מחירים גבוהים וגם שרות באדמה והאיכות לא משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה