Audio יצירת שירים בבינה מלאכותית

יצירת אודיו/קולות/שירים באמצעות הבינה המלאכותית
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרה בביצוע שיר בבינה מלאכותית.
אני עם חסימה של נטפרי.
רוצה את השיר "כהה יעשה לאיש אשר המלך" במנגינה הרגילה.
ולהחליף את המילים. איך עושים את זה? האם זה מסובך?

• הוסף לסימניות
מחפשת אופציה של אתר AI שיכול לעשות עיבוד מוזיקלי חדש לשיר קיים, מישהו יודע האם קיים כזה דבר? חיפשתי רבות ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת הקלטה של מישהו שר והוא ידביק לזה פלייבק של השיר שהוא שר?

• הוסף לסימניות
כבר עשרות שנים של מוזיקה מתפתחת
ועדיין לא יצא השיר "טובים מאורות" שרוקדים בקידוש לבנה
אשמח אם מישהו ינצל את הבינה מלאכותית לריקוד זה

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור שיר על המגינה של "האידישע מאמע" עם מילים אחרות, באיזה אתר הכי קל לעשות את זה, יש לי נטפרי

• הוסף לסימניות
שלום!
יש לי מילים שלי ופלייבק של שיר מוכר ואני רוצה שהבינה תשיר לי את המילים על הלחן
יש אתר שעושה את זה?
פשוט יש כאן כל מיני קישורים באשכול הזה ולא ראיתי משהוא רלוונטי או פתוח באתרוג פלוס.
יש אתר שיכול לעזור לי?
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אשמח להסבר איך אני לוקחת
טקסט ופלייבק ומחברת,
כלומר שישיר אותו.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מחפש משהו שיכול להכין שיר מטקסט שבנוי על שיר ידוע. בהקדם תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות קישור?
אני מחפש AI שיצור עבורי לצורך העניין מנגינות רקע לסרטים, או שאני יכול לבקש ממנו ליצור לי אפקטים של פתיחת דלת, מזיגת כוס וכו' וכו'.
או ליצור לי עיבוד מלא לסיפור קיים, תודה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות קישור?
אני מחפש AI שיצור עבורי לצורך העניין מנגינות רקע לסרטים, או שאני יכול לבקש ממנו ליצור לי אפקטים של פתיחת דלת, מזיגת כוס וכו' וכו'.
למה בינה מלאכותית? אם רוצים להוסיף אפקטים לסיפור או רקע יש צורך בהתאמה מושלמת של כל פרט, לא מאמינה שבינה מלאכותית תעשה את זה באופן מושלם. במקום זה יש אתרים מקסימים עם מוזיקת רקע, תמונות וסרטונים חינם ללא תמלוגים. מעלה קישור של אחד מהאתרים האהובים עלי, כי יש בו הכל- תמונות, סרטונים, מוזיקה, אפקטים, וקטורים ועוד. רק שימו לב שבשורת החיפוש יש להקליד מילים באנגלית, הוא לא מזהה עברית.
PIXABAY

• הוסף לסימניות
יכול להיות,
אני לא מתכוון לכל הסיפור, אלא למנגינת פתיח וכו'.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות קישור?
אז אתה צריך לדעת שבסרטים אנחנו מחלקים את העבודה לשלוש
יש לנו
1. מוזיקה שהיא מנגינה מפחידה או מצחיקה זה אתה יכול ליצור בsuno (אני מעדיף udio)
2. אפקטים מציאותיים סגירת דלת רעם גשם וכדומה זה אתה יכול בeleven labs בחינם
3. אפקטים כתוספים כמו סוואפ אימפקאט..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!
אפקטים כתוספים זה בעצם דילי, או שיפור של סאונד?
האתרים חינמיים, כן?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יצרתי שיר חדש בסונו,
מה דעתכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה