- הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שיכול לעזור לי ליצור ליווי של כלי נגינה ללחן שלי בעזרת הבינה המלאכותית? לי אין גישה לזה.
אני רוצה ליווי כלי נגינה ללחן ומילים שלי תוכלי ליצור לי בינה המלאכותית? לי אין גישהפשוט כותבים בסגנון מוזיקה איזה מוזיקה שרוצים למשל אקפלה או מוזייקה מרגשת ויוצרים
אחי אני רוצה ליווי כלי נגינה ללחן ומילים שלי תוכל ליצור לי בינה המלאכותית? לי אין גישהמשתף אתכם בשני שירים שיצרתי בסונו, אשמח לשמוע דעתכם
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
כתוב לי מילים וסגנון.אחי אני רוצה ליווי כלי נגינה ללחן ומילים שלי תוכל ליצור לי בינה המלאכותית? לי אין גישה
זה לחן ומילים הייתי רצה לשלוח לך את זה איכשהוא באופן פרטיכתוב לי מילים וסגנון.
עדיף מנוקד, כמה שיותר מפורט יותר טוב.
בכיף הייתי נותן לך דוא"ל אבל אסור לכתוב אותו כאן.זה לחן ומילים הייתי רצה לשלוח לך את זה איכשהוא באופן פרטי
אוקיי תחפש ביד 2 עגלת בוגבו B6 שחורה ב3300 שח מצב חדש יש שם רק אחת במחיר הזה. זה אני.בכיף הייתי נותן לך דוא"ל אבל אסור לכתוב אותו כאן.
תראה שם:אוקיי תחפש ביד 2 עגלת בוגבו B6 שחורה ב3300 שח מצב חדש יש שם רק אחת במחיר הזה. זה אני.
![]()
אלבום חנוכה 2026 • יוונים נקבצו עליי • יצחק כהן • AI
לכבוד חודש כסליו ה'תשפ"ו (2025/6) יוצא שיר חדש עם המנגינה המוכרת "יוונים" לחג החנוכה.השיר נוצר בבינה מלאכותית ועבר עריכות ידנית כדי שייצא כמה שיותר מושלם.א...youtu.be
אממממ נט פרי מסנן? לא יודע... לא רואה כלום. אשמח שתעלי את זה שוב איכשהואשיר שיצרתי, כאות הזדהות עם היוצרים בבינה מלאכותית
שהלקוחות חושבים למה צריך לשלם על זה כל כך הרבה..זה לחיצת כפתור הרי...
ובעצם זה שעות שעות של עבודה..
מצב השיר
תהנו
אממממ נט פרי מסנן? לא יודע... לא רואה כלום. אשמח שתעלי את זה שוב איכשהוא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //