יצירת שתי תיקיות דרופבוקס לסינכרון חשבונות נפרדים

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהיה פעם מדריך איך לעשות זאת, חיפשתי ולא מצאתי.
אני צריך לעבוד עם חשבון של המעסיק שלי, ומאידך אני רוצה גם את הקבצים שלי.
עד היום פשוט שותפתי בתיקיות שלו, אך זה גמר לי את המקום בדרופבוקס. ידוע לי שיש דרך לעשות זאת ולא מצאתי איך. [לא מצליח לחפש בגוגל כי הרובוט של אתרוג החליט שהחיפוש הזה יביא לתוצאות לא ראויות...:rolleyes:]

• הוסף לסימניות
שני חשבונות בדרופבוקס פירושו שני חשבונות באימייל. ואם יש לך שני חשבונות, בודאי שאפשר לעדכן שתי תיקיות לסינכרון נפרד, רק שזה לא יהיה באותה כתובת. בד"כ הדרופ מתיישב על C:DROPBOX, ולכן אל תעשה פעמיים את הכתובת הזאת.

• הוסף לסימניות
א. ברור שיש שני חשבונות, אחד שלי, שכרגע מוגדר במחשב. והשני של המעסיק, שיש לי רשות להתחבר אליו.
ב. השאלה היא איך אני בכלל מתחיל תהליך של סנכרון חשבון נוסף. כי כשאני פותח את התפריט, אני מקבל אפשרות להפסיק את הקישור לחשבון הנוכחי. אחר כך אני יכול לפתוח את התכנה מחדש ולהגדיר חשבון אחר במקום אחר, אבל אינני מוצא מקום שאפשר להגדיר בו סנכרון של חשבון נוסף ללא הפסקת הקישור של החשבון הנוכחי.

• הוסף לסימניות
המחשב שלך מותקן עם הדרו"פ של חשבון X, ואתה רוצה בתפריט של הדרופ המותקן להגדיר הגדרות בחשבון Y?
דבר ראשון, תנתק את המחשב שלך, מן המשתמש X, ותיצור לו את הלינקינג עם חשבון Y, ואז תגדיר את התיקיה המסתנכרת עם המחשב.
זה ברור שהמחשב לא יכול לקרוא משני חשבנות....
מאידך, דרך הדפדפן יש כן אפשרות של גישה לשני חשבונות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיוק רב;2209119:
זה ברור שהמחשב לא יכול לקרוא משני חשבנות....
זהו בדיוק. שנראה לי שזה לא ברור, ויש דרך כזו. אותה אני מחפש.

• הוסף לסימניות
למיעוט השגתי, לא נראה לי שיש אופציה כזאת. נשמח לשמוע ולהתעדכן!

• הוסף לסימניות
אז ככה, מבחינת דרופבוקס הרשמי אתה חייב להיות מנוי buisness כדי לעשות זאת, זה כמובן עולה עלות חודשית.

יש תוכנה שנקראת dropboxahk שטוענת שבאמצעותה ניתן לעשות זאת גם ללא עלות, לא יצא לי לנסות אותה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות:
פותחים משתמש חדש עם הכתובת הנוספת.

בהגדרות של הפתיחה של דרופבוקס שנמצא פה.
C:\Users\new-user\AppData\Roaming\Dropbox\bin

מכניסים בשורת בהגדרות בנתיב הפתיחה את הפרטים של שהמשתמש החדש.
runas /user:<em>username</em>

יש הרבה הוראות באינטרנט איך לעשות את זה. הנה דוגמה לאחת מהם.
https://www.maketecheasier.com/run-multiple-instances-of-dropbox-in-windows-7/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה