origami יצירת תהליך עבודה עם שדה מקושר למופעים מרובים, אפשרי?

• הוסף לסימניות
אני ג'וניורית בתחום, אז יכול להיות שהשאלה שלי מצחיקה
אבל היות ועוד לא הצלחתי למצוא לה תשובה, אשאל בכל זאת:

ולהלן השאלה:
אני מנסה ליצור מקרה שבו משימות רודפות נפתחות בתהליך אוטומטי, וזה עובד ב''ה
בשביל לגרום לזה לקרות- הישות משימות מקושרת לי גם למשימות, כדי שיהיה לי שדה קישור בתהליך העבודה

הבעיה מתחילה שכשאני מנסה ליצור משימה שלישית באותה שרשרת משימות, עולה הודעת שגיאה שאומרת שלא ניתן להוסיף עוד משימה בשדה הקישור משימות, משום שכבר יש שם קישור אחר (ממשימה קודמת בשרשרת)
אני מניחה שהפיתרון הוא ליצור קישור למופעים מרובים כדי שנוכל להוסיף שם עוד משימות,
הבעיה היא שבתהליך עבודה הוא לא נותן לי לבחור את הקישור המרובה בתור שדה קישור
מקווה שזה מובן
אשמח להרחיב במידת הצורך
תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בפעולה של 'העתק מופע'
אז לא צריך קישור למשימה המקורית
יש עוד מלא פיתרונות לוגיים
אבל אני צריך להבין יותר את הקייס
מה הטריגר?
איך המערכת יודעת כמה משימות ליצור בתוך הלופ?
קצת רקע יעזור לתת פיתרון של צעד אחרי צעד

• הוסף לסימניות
בדיוק שאלו אותי היום בפרטי על זה
מישהו אחר (?)

יש פתרון אפשרי, להגדיר 2 שדות קישור בישות משימות (כלומר שניהם מקשרים לישות משימות)
לאחד נקרא "קישור למשימת אב"
ולשני "קישור למשימת ילד"
ואז בתהליך ההמרה, לציין שבמופע החדש הקישור יהיה בשדה "קישור למשימת אב"
ובמופע הנוכחי יעודכן השדה "קישור למשימת ילד"
וכך זה לא יתנגש

יש עוד פתרונות, אבל אם זה יעבוד - זה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה