יצירת תיקיית תוכניות - קיצורי דרך

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי איך יוצרים?

• הוסף לסימניות
תיצור תיקיה ותקרא לה כל התוכניות ותכניס שם את קיצורי הדרך,
לא מובן מה אתה רוצה?

• הוסף לסימניות
כשאני מקבל מחשב מטכנאי יש שם תיקייה כזאת, אתה בא לומר לי שכך הוא יוצר אותה?????
כך אני עושה...
פשוט כל תוכנה שאני מתקין יוצרת סמל בשולחן העבודה (כמובן שאפשר לבטל...)
אני לוקח את כולם, שם בתיקייה אחת - וקורא לה בשם מפוצץ כמו "כל התוכניות" או משהו דומה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקצר את התהליך בהעתקת כל קיצורי הדרך שמופיעים בהתחל (start-menu)
בווינדוס 10 אלו הנתיבים:
"C:\ProgramData\Start Menu"
"C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu"
"C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu"

• הוסף לסימניות
לי יש על שולחן העבודה תיקייה (לא אני יצרתי אותה), שכל תוכנה שאני מוסיף אוטומטי מתווסף בה קיצור דרך!
אם יש מישהו שבכל זאת יודע איך יוצרים כזו תיקייה, אשמח לשמוע.
לא יודע מה הטכנאי שלך עשה אבל יש הרבה אפשרוויות לדוגמא ששם לך קיצור דרך לתיקיה של שולחן עבודה ציבורי.

• הוסף לסימניות
מצאתי!
פשוט יוצרים קיצור דרך לנתיב הזה: "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs" (תפריט התחלה).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצאתי!
פשוט יוצרים קיצור דרך לנתיב הזה: "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs" (תפריט התחלה).
אפשר לקצר את התהליך בהעתקת כל קיצורי הדרך שמופיעים בהתחל (start-menu)
בווינדוס 10 אלו הנתיבים:
"C:\ProgramData\Start Menu"
"C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu"
"C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה