לא הבנת.קליק ימני צור קיצור דרך
כשאני מקבל מחשב מטכנאי יש שם תיקייה כזאת, אתה בא לומר לי שכך הוא יוצר אותה?????תיצור תיקיה ותקרא לה כל התוכניות ותכניס שם את קיצורי הדרך,
לא מובן מה אתה רוצה?
כך אני עושה...כשאני מקבל מחשב מטכנאי יש שם תיקייה כזאת, אתה בא לומר לי שכך הוא יוצר אותה?????
כשאני מקבל מחשב מטכנאי יש שם תיקייה כזאת, אתה בא לומר לי שכך הוא יוצר אותה?????
לי יש על שולחן העבודה תיקייה (לא אני יצרתי אותה), שכל תוכנה שאני מוסיף אוטומטי מתווסף בה קיצור דרך!כן!!!!!!!!
לא יודע מה הטכנאי שלך עשה אבל יש הרבה אפשרוויות לדוגמא ששם לך קיצור דרך לתיקיה של שולחן עבודה ציבורי.לי יש על שולחן העבודה תיקייה (לא אני יצרתי אותה), שכל תוכנה שאני מוסיף אוטומטי מתווסף בה קיצור דרך!
אם יש מישהו שבכל זאת יודע איך יוצרים כזו תיקייה, אשמח לשמוע.
זה בדקתי ולא.לא יודע מה הטכנאי שלך עשה אבל יש הרבה אפשרוויות לדוגמא ששם לך קיצור דרך לתיקיה של שולחן עבודה ציבורי.
מצאתי!
פשוט יוצרים קיצור דרך לנתיב הזה: "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs" (תפריט התחלה).
אפשר לקצר את התהליך בהעתקת כל קיצורי הדרך שמופיעים בהתחל (start-menu)
בווינדוס 10 אלו הנתיבים:
"C:\ProgramData\Start Menu"
"C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu"
"C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים