עזרה יצירת תיק השקעות נפרד ב-Interactive Brokers

• הוסף לסימניות
יש לי חשבון בIB
אני לעשות השקעה נפרדת למטרה אחרת (נישואי ילדים)
איך אפשר להפריד את זה? כלומר, שהכל יהיה על שמי, אבל תהיה הפרדה מלאה מבחינת הכספים (הפקדות, משיכות, השקעות)

האמת דיברתי כבר עם הנציג והוא אומר שאין דבר כזה. וצריך לפתוח חשבון חדש
אבל אולי כאן אוכל לקבל עוד טיפים
תודה

• הוסף לסימניות
האמת דיברתי כבר עם הנציג והוא אומר שאין דבר כזה. וצריך לפתוח חשבון חדש
זאת אפשרות מעולה פותחים חשבון חדש מתוך החשבון הקיים.
בתהליך קצר וקל
ונכנסים מאותה סיסמה.
רק שים לב שזה יהיה חשבון ללא מרג'ין.

• הוסף לסימניות
זאת אפשרות מעולה פותחים חשבון חדש מתוך החשבון הקיים.
בתהליך קצר וקל
ונכנסים מאותה סיסמה.
רק שים לב שזה יהיה חשבון ללא מרג'ין.
מעולה! באמת כמה קליקים וזה פעיל
סתם הפחידו אותי בשירות לקוחות (אמרו שאין אחריות שזה יאושר וכו')

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות את זה גם באקסלנס?

• הוסף לסימניות
מעולה! באמת כמה קליקים וזה פעיל
סתם הפחידו אותי בשירות לקוחות (אמרו שאין אחריות שזה יאושר וכו')

תודה רבה
איך באמת עושים את זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1726744888756.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה