אני רוצה ליצור תלת מימד באותיות באנגלית כמו האייקון המצ"ב יש למישהו מושג איך עושים זאת?? תודה!
Y YOYODESIGN משתמש מקצוען עיצוב גרפי 22/9/19 הוסף לסימניות #1 אני רוצה ליצור תלת מימד באותיות באנגלית כמו האייקון המצ"ב יש למישהו מושג איך עושים זאת?? תודה!
מ מכה מנצחת משתמש מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי 23/9/19 הוסף לסימניות #2 יש הרבה תוכנות אפשר גם בפוטושופ בפונקציות של 3D בהצלחה
סטודיו גרפיט משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי D I G I T A L 23/9/19 הוסף לסימניות #3 או משחק עם מעברי צבע..
Y YOYODESIGN משתמש מקצוען עיצוב גרפי 23/9/19 הוסף לסימניות #4 אשמח אם יש למישהו הדרכה מדויקת לתלת מימד הנ"ל תודה מראש!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת