שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
1. אשמח מאד לעיצוב המילה: "חנוכהן" (מפגש משפחתי לחנוכה) שיהיה סמל/לוגו לאירוע
2. אשמח לעיצוב סמל/לוגו לסיום מסכת בבא בתרא (חיפשתי כפי שאמרו לי אך לא מצאתי...)
תודה לכל האלופים עם לב רחב
מקפיצה

אשמח מאד לעיצוב של המספר 25 ליום נישואין בגוונים כסף שחור לבן ובורדו
משהו עם בלונים ופרחים
ואם אפשר עם אותיות I&R
תודה רבה!!

עדיף גם עם כיתוב של שם הקבוצה
1734941473654.png
1734940785566.png

אשמח מאד לעיצוב של המספר 25 ליום נישואין בגוונים כסף שחור לבן ובורדו
משהו עם בלונים ופרחים
ואם אפשר עם אותיות I&R
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• 25.jpeg
    25.jpeg
    KB 132.7 · צפיות: 26
  • I.jpeg
    I.jpeg
    KB 146.8 · צפיות: 23
  • R.jpeg
    R.jpeg
    KB 138.5 · צפיות: 26
אפשר בבקשה לוגו בצורת לב מעניין (מסגרת פרחים או משו מעניין אחר) בגווני וורוד וזהב עם הכיתוב "בוחרת בטוב"
תודה ענקית!!!

@יופלה אפרסק פשוט מדהים!!!!!!!!! לא ציפיתי לכזה יפה
אממ אפשר עוד משהו? כי אני רוצה להדפיס על מדבקה שקופה ולהדביק על ראש עט בצורת לב והלב הוא קטנטן גובה 2 ס"מ ורוחב 2.5 ס"מ.
אני אוהבת את העיצוב רק צריכה מסגרת דקה יותר
תודה רבה על הנכונות והרצון הטוב לשמח את עמ"י

@יופלה אפרסק פשוט מדהים!!!!!!!!! לא ציפיתי לכזה יפה
אממ אפשר עוד משהו? כי אני רוצה להדפיס על מדבקה שקופה ולהדביק על ראש עט בצורת לב והלב הוא קטנטן גובה 2 ס"מ ורוחב 2.5 ס"מ.
אני אוהבת את העיצוב רק צריכה מסגרת דקה יותר
תודה רבה על הנכונות והרצון הטוב לשמח את עמ"י
כזה?

קבצים מצורפים

• תמונות  (1).png
    תמונות (1).png
    1 MB · צפיות: 23
  • ללא רקע.jpg
    ללא רקע.jpg
    KB 102.2 · צפיות: 22
שלום,
אשמח לתמונת נוף (גוונים עקריים חום-ירוק) עם כיתוב :
"מה אשיב לך והכל שלך
לך שמים אף ארץ לך..."
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• תמונות  (2).jpg
    תמונות (2).jpg
    KB 250 · צפיות: 23
  • תמונות  (3).jpg
    תמונות (3).jpg
    KB 279.4 · צפיות: 22
לילה טוב
אשמח לתמונה של טלית עם עטרה מכסף, כאשר העטרה מונפשת כאילו היא שרה.
תודה רבה!

אפשר בבקשה דף רקע לברכה (מסגרת שיהיה מקום לכתוב ברכה) משהו מכובד עם אלמנטים של חנוכה? חנוכיה וכו'?

אשמח לתמונה
בשטח פתוח עם עצים ופרחים. על הדשא ערימה אחד על השני של תבניות קרטון של 30 ביצים בכל תבנית ובתוכם ביצים לבנות לידם עומדת תרנגולת יפה אולי מצוייר אולי לא משהו לפרסומת של מכירת ביצים
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה