שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
איזה כיף שיש כזה אשכול ..😁
אשמח מאוד לעזרהה..
אני צריכה איורים צבעוניים וקטוריים שמותאמים לציבור שלנו שממחישים איכשהו את המשחקי ילדים :
דג מלוח
ים יבשה
שבויים
תופסת
תופסת צבעים
תופסת גובה
מחבואים
המלך אמר

מזל יהודי, ממש תודה רבה
רציתי משהו יותר ורוד וילדותי {אני רוצה את זה למדבקת קיר לחדר שלהן}, אגב, מה שעשית פשוט מדהים
אשתמש בזה לדברים אחרים

בהמשך לאתגר...
1735217431073.png

אשמח לקבל סוג של "מיתוג" לשבת חנוכה- שבת התאחדות
תודה רבה מראש!

אשמח ממש מי שיוכל לעשות תמונה - (קצת מסובך...)
משפך מים שממנו המים נשפכים לתוך כלי בצורת לב אולי
ומהכלי המים חוזרים חזרה למשפך
כמו מין מהלך כזה של מים שעושים סיבוב סביב עצמם ועוברים ממשפך לב וחזרה
מי שיוכל לעזור - תבוא עליו הברכה!
אשמח לזה ממש מי שיוכל

האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
אודה אם תוכל להכין לי תמונה - לרוחב -
של חנוכיה שמעליה יש שלוש סביבונים מעל כל קנה - שהסביבונים יהיו ריקים בפנים כדי להכניס בפנים תוכן משתנה

@נכון מאוד
תודה על התמונות המדהימות! אחת יותר מאלפת מהשניה,
התמונה שאהבנו והתחברנו היא זו:צפה בקובץ המצורף 1855223
רצינו להדפיס אותה בענק בגודל 50*120
תוכלי להתאים את התמונה לפרופורציות מתאימות לגודל כזה?
תודה על הכל.
לא יודע לקחת תמונה קיימת ולשנות למידות אחרות, אם יש אחרים שיודעים לעשות זאת, שיעשו בשמחה

אני לא מומחה בהתאמה למידות, רק מה שדזיינר נותן, עשיתי חדש במידות 1 / 1.7

הורדה (11).jpg
הורדה (14).jpg
הורדה (10).jpg
הורדה (15).jpg
הורדה (12).jpg

לצורך שיעור בהלכות שבת לבנות מתחזקות אני צריך תמונות שמתארות בצורה רצינית או הומוריסטית, את הביטויים הבאים-
1. פסיק רישא
2. אינה צריכה לגופה
3. אבות מלאכות/39
4. תולדות [או ביחד עם אבות, ו39 בנפרד]
5. גרמא [גרם]
6. מלאכת מחשבת
7. אוכל מתוך פסולת
8. כלי ראשון - כלי שני
9. מאכל בן דרוסאי [שודד אוכל]
10. קשר של קיימא
11. מקלקל - דרך קלקול
אשמח מאוד לעזרה, והמסייע שכרו כפול מן השמיים-

כן, אשמח לעזור (יש פה הרבה אנשים טובים שעשו את זה בעבר רק שעד עכשיו הבקשות היו מפוזרות בין האשכולות השונים והיה צריך לקוות שמי שיוכל ליצור יכנס לאשכול, עכשיו יש אשכול יעודי)
אני צריכה תמונה של שולחן שבת ריק עם מפה.
חלות- 2 חלות לחם משנה
מפה לחלות
צלחת
כוס
גביע
מלחיה
דג
כל האלמנטים צריך שיהיה בהם מקום לכתוב פסוק מקיצור שולחן הערוך
אני הכתוב רק שיהיה מקום בכל אלמנט
תודה מראש

חסום עדיין בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה