שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של אפר המתפזר על כל ארץ מצריים (אני מלמדת על מכת שחין...)
זה ממש דחוף לי ויעזור לי מאוד!
תודה רבה
1737007513581.png

1737007542665.png

שלום וברכה!
נעזרתי בכם הרבה ואשמח להעזר שוב...
אני צריכה עוד תמונות של ילדים( שיראה מאותה המשפחה...)
אחד יושב ואוכל פת שחרית בדרך ארץ במקומו על הכיסא
ואחד מלביש סוודר עם יד ימין תחילה.
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• ca90aac6-7174-473f-9ce8-7d528d3766d5.png
    ca90aac6-7174-473f-9ce8-7d528d3766d5.png
    KB 504.6 · צפיות: 21
  • 63421027-3324-4093-9920-6e41136546c8.png
    63421027-3324-4093-9920-6e41136546c8.png
    KB 901.8 · צפיות: 21
בבקשה ותודה מראש לכל המדהימים כאן בפורום!!
אודה למי שיכול להעלות תמונה של יהודי זקן (עדיף חסידי) אומר תהילים, משהו בסגנון הזה
תודה ענקית!

קבצים מצורפים

• יושב ולומד.png
    יושב ולומד.png
    1.3 MB · צפיות: 29
שלום
אני צריכה ציור לצביעה
משהו בסגנון הזה
1737016398089.png

Create an image of a beautiful entry bar with wine bottles that have labels reading "SHOBBOS TOTTY," wine glasses, a luxurious tablecloth, leaves, and anything else that could create a beautiful and impressive setting.
מישהו יכול ליצור לי?
בינתים הכל נחסם לי בנטפרי:(

אם אפשר תמונה של ילדה או תינוקת הולכת לישון
על רקע לילה אם כוכבים וירח בגווני ורוד
אני רוצה את זה בשביל לכתוב מעל המלאך הגואל

אם אפשר תמונה של ילדה או תינוקת הולכת לישון
על רקע לילה אם כוכבים וירח בגווני ורוד
אני רוצה את זה בשביל לכתוב מעל המלאך הגואל
שלחתי בפרטי כמה אופציות כי חלק מהילדות יצאו מעל גיל 3.

אולי תיארת לו בערך איך זה נראה וזה מה שהוא יצר, יכול להיות?
לא הסברתי, רק כתבתי (בערך) קרמבו בצורת הר מצופה רק שוקולד חום שחצוי (ולכן שם גם ציפוי לבן)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה